A zsibvásáron leütöttem egy pár dvd-t. De nem tudnék fizetni csak 2 hónap múlva (családi okok miatt), de közben jönnek az értékelésre emlékeztető levelek, annak lehet valami anyagi vonzata pluszba (bírság)? És az eladónak, hogy mondjam meg?
ez valami magyar betegség? Mindenki olyan pénzt költ ami nincs neki?
mondd meg az eladónak,ne csessz még ki vele is
Te jó ég teljesen félreérted! Az üzik azért jönnek, hogy értékeld a partnered aukcióval kapcsolatban nyujtott teljesitményét. (gyors, preciz, megbizható, türelmes stb..)
Ezt sem kötelező megtenned csak egy visszacsatolás arról, hogy az aukció sikeres volt.
HA NEM TUDSZ FIZETNI AZ ELADÓNAK IRD MEG FELTÉTLENÜL MIELŐTT A FENTI ÉRTÉKELÉST RÓLAD KÉSZITI EL NEGATIV MINŐSÉGITÉSSEL. Ha az aukció sikeres, ő elküldte te megkaptad akkor adj neki pozitiv értékelést.
Szó sincs semmiféle birósági ügyről, ha nem fizetsz akkor sem lesz ilyesmi csak egy negativ értékelés amiért leütöd a terméket és ülsz a babérjaidon csendben az eladó meg hiába várja a pénzt. Irj neki meg fogja érteni, én is szoktam 10 napos fizetési haladékot kérni ha éppen valami közbejött és nem tudok időben utalni. De szólni kell mert szóból ért az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!