Bérpótló juttatást kapok 2 éve, idén nincs 1 hónap munkaviszonyom, így erre jövőre nem leszek jogosult; van más segély, amit kaphatok?
A felülvizsgálat előtti egy évet nézik; koránt sem biztos, hogy az januárban lesz, lehet hogy márciusban, vagy júliusban (általában évente egyszer vizsgálnak felül mindenkit)
Nem csak a munkaviszony megfelelő, jó a közmunka, az egyszerűsített foglalkoztatás, vagy a bejelentett háztartási munka is.
Az teljesen mindegy, hogy napi hány órás, a 6, vagy 4 órás is ugyanúgy 1 napnak számít, mintha 8 órásban lennél.
4 órás (köz)munkával 60 nap! Tudom, mert hasonló cipőben járok.
Ha nem tudnak közmunkát adni, akkor próbálj önkéntes munkát vállalni, majdnem minden megyében van önkéntes központ.
Nem kell nagy feladatokra gondolni, elvégre anyagi juttatás nélkül csinálod. És ilyenkor általában 4 óra egy napnak felel meg!
Én pl 1-jén kezdtem, gyerekeknek kellett segítenem játszani egy interaktív játszótéren.
Lehet, hogy hasonló cipőben jársz, de ezt rosszul tudod.
Megmondanád, melyik törvény, vagy rendelet szabályozza, hogy a 4 órásból 60 nap kell?
Második válaszolónak:
Azért megnézném az arcod egy munkanap után a baromfitelepen! Ha már te mindent bevállalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!