Mennyire lehet súlyos a következő közlekedési szituáció?
A kereszteződésbe érkeztem, egy alárendelt útról és egyenesen akartam továbbmenni. Szétnéztem, se jobbra, se balra semmi, már a felező vonal közelében vagyok és feltűnik a semmiből egy autó előttem, és szerencsére hirtelen fékezésemnek köszönhetően éppen nem ütköztünk. Megállt az autójával a sebesség mérő előtt (amely a kereszteződés után közvetlenül van a főúton), én pedig a kereszteződés után álltam meg, hogy kiszálljak, de ők tovább hajtottak. Számíthatok feljelentésre vagy bírságra?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem lesz belőle semmi, de az is biztos, hogy ha csak nincs egy hajtűkanyar a kereszteződés előtt akkor látnod kellett volna, hogy jön egy autó...
Ha 100-al jött akkor is csak 27 métert megy másodpercenként... Az meg, hogy kigurulj egy felezővonalig ha falábú vagy akkor is max. 2 másodperc azaz 50 méter - ennyit feltételezem ellátsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!