Ezt miért csinálják az autósok?
Sötétben megyek az utcán autóval , hazafelé és sokan villogtatnak,vagy éppen rám kapcsolják a reflektort...
A lámpám rendesen be van állítva ezért nem értem miért villognak és basztatnak reflektorral annyian..
Még rendőrök sem voltak kint egyszer sem így nem értem mi okból vágják haza állandóan a retináimat ...(még a teherautósok is) Pedig nekik bizony vakít a lámpájuk rendesen
és a refit lekapcsoltad?
mert ha nem akk nem csodálkozz h rádvillognak ...
Csak este! És a reflektort még nem is használom , mert látok anélkül is :)
A reflektort akkor szoktam felkapcsolni ha senki nincs az utcán velem szemben, lekapcsolni akkor kapcsolom amikor már látom hogy jönnek szembe messziről . és biztosan hogy lekapcsolom!
Ahogy az egyik válasszoló írta, nézd meg az autódat menetközben, de egy másik autóbol a haverod meg vezesse a tiedet, akkor csak észreveszed, hogy mi a bibi. Lehet a lámpaburád lötyög és menetközben vibrál, persze hogy zavaró, találkoztam már ilyennel.
Azért majd tájékoztass minket, hogy mire jutottatok. -)
Na sikerült összehozni ezt a szembemenős dolgot :)
Tegnap este kimentünk apám ment az enyémmel én az övével .
utána fordítva is , és semmit nem vakít tök normálisan világít , és azon az útszakaszon mentünk amelyiken sokszor villognak.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:40- én vagyok.
Hát akkor nem tudom.
Lehet hogy sokan szeretnek kötekedni.D
"Azon az útszakaszon mentünk ahol sokat villognak"
Nincsenek véletlenül kátyúk az úton és ahogy belemegy a kocsi olyan mintha villogna? Megtévesztő tud lenni :)
"Nincsenek véletlenül kátyúk az úton és ahogy belemegy a kocsi olyan mintha villogna? Megtévesztő tud lenni :)"
pontosan, néha énis azthiszem hogy villognak és jobban megfigyelve csak a kocsi eleje "pattog" a jó úton így néha néha jobban belevilágít a szemembe
Így 10 év késéssel, de ez velem is megtörtént a minap, két város között mentem lendületesen de szabályosan egy látszatra is nagyon sportos külsejű autóval (Audi TT mk3), ahogy haladtam egyre többen villogtak rám, félre is álltam végignézni a gépet hogy vajon mi baj lehet vele, aztán amikor mentem tovább, akkor láttam, hogy 3 autóból mérnek egy 30-as tábla után.
Nem futottam bele szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!