Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezt miért csinálják az autósok?

Ezt miért csinálják az autósok?

Figyelt kérdés

Sötétben megyek az utcán autóval , hazafelé és sokan villogtatnak,vagy éppen rám kapcsolják a reflektort...

A lámpám rendesen be van állítva ezért nem értem miért villognak és basztatnak reflektorral annyian..

Még rendőrök sem voltak kint egyszer sem így nem értem mi okból vágják haza állandóan a retináimat ...(még a teherautósok is) Pedig nekik bizony vakít a lámpájuk rendesen

2010. ápr. 1. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

és a refit lekapcsoltad?

mert ha nem akk nem csodálkozz h rádvillognak ...

2010. ápr. 2. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Nappal nem villognak, csak este?
2010. ápr. 2. 12:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Csak este! És a reflektort még nem is használom , mert látok anélkül is :)

A reflektort akkor szoktam felkapcsolni ha senki nincs az utcán velem szemben, lekapcsolni akkor kapcsolom amikor már látom hogy jönnek szembe messziről . és biztosan hogy lekapcsolom!

2010. ápr. 2. 17:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyik válasszoló írta, nézd meg az autódat menetközben, de egy másik autóbol a haverod meg vezesse a tiedet, akkor csak észreveszed, hogy mi a bibi. Lehet a lámpaburád lötyög és menetközben vibrál, persze hogy zavaró, találkoztam már ilyennel.

Azért majd tájékoztass minket, hogy mire jutottatok. -)

2010. ápr. 2. 21:40
 15/20 A kérdező kommentje:

Na sikerült összehozni ezt a szembemenős dolgot :)

Tegnap este kimentünk apám ment az enyémmel én az övével .

utána fordítva is , és semmit nem vakít tök normálisan világít , és azon az útszakaszon mentünk amelyiken sokszor villognak.

2010. ápr. 3. 21:07
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:40- én vagyok.

Hát akkor nem tudom.

Lehet hogy sokan szeretnek kötekedni.D

2010. ápr. 3. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:

"Azon az útszakaszon mentünk ahol sokat villognak"

Nincsenek véletlenül kátyúk az úton és ahogy belemegy a kocsi olyan mintha villogna? Megtévesztő tud lenni :)

2010. ápr. 6. 21:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Kátyú nincs ,de az autók hullámoznak rajt :D de a legnagyobb vicc hogy mindíg a terepjárósok villognak, úgy csinálnak mintha ők nem vakítanák el az embert főleg azért mert a kicsiknek szemmagasságban van az ő lámpájuk és az jobban vakít ...
2010. ápr. 7. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:

"Nincsenek véletlenül kátyúk az úton és ahogy belemegy a kocsi olyan mintha villogna? Megtévesztő tud lenni :)"

pontosan, néha énis azthiszem hogy villognak és jobban megfigyelve csak a kocsi eleje "pattog" a jó úton így néha néha jobban belevilágít a szemembe

2010. ápr. 20. 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Így 10 év késéssel, de ez velem is megtörtént a minap, két város között mentem lendületesen de szabályosan egy látszatra is nagyon sportos külsejű autóval (Audi TT mk3), ahogy haladtam egyre többen villogtak rám, félre is álltam végignézni a gépet hogy vajon mi baj lehet vele, aztán amikor mentem tovább, akkor láttam, hogy 3 autóból mérnek egy 30-as tábla után.

Nem futottam bele szerencsére.

2020. jún. 5. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!