Ezt miért csinálják az autósok?
Sötétben megyek az utcán autóval , hazafelé és sokan villogtatnak,vagy éppen rám kapcsolják a reflektort...
A lámpám rendesen be van állítva ezért nem értem miért villognak és basztatnak reflektorral annyian..
Még rendőrök sem voltak kint egyszer sem így nem értem mi okból vágják haza állandóan a retináimat ...(még a teherautósok is) Pedig nekik bizony vakít a lámpájuk rendesen
Rendes sima égőim vannak elöl . És még vakítani sem vakíthat mert lefelé van állítva... És jönnek szemből és felnyomják a reflektort, villognak... Fogalmam sincs miért csinálják (ráadásul a lehető legnagyobb megengedett sebességgel megyek) na jó sötétben 90-nél 70-el megyek az állatok miatt hátha kiugrálnak...
Különleges autóm? ... még ha az lenne Sima Lada Normálisan karbantartva és megbecsülve , semmi baja szép állapotú úgyhogy semmire nem lehet panasz... De azt sem értem hogy a teherautósok miért csinálják ezt... A lámpám rendesen világít a megfelelő fényerővel,vagy egy kicsit jobban de akkor sem vakít mert nem mindenki villog csak most este körül vagy 13-an csinálták ezt... (lehet a magyar utak miatt) ?
Vannak olyan lámpák, még ha sima is, hogy tényleg zavarja az embereket és ezért villognak gondolom, vagy esetleg rendőr van a közelben :)
22:01 Én a sárgarépa hasonlatot szoktam használni, de a sültkrumpli sem rossz :D
Nincs a hátuljában súly... 3-an ültünk benne ,futómű is jó ,nem rég lett felújítva úgyhogy nem hinném hogy ez lenne a probléma :$
Mind1 majd ha az ő lámpájuk vakít én is villogok nekik... ne hogy csak engem szivassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!