Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért csinálják ez a HVCS-k?

Miért csinálják ez a HVCS-k?

Figyelt kérdés
Sokszor van olyan, hogy egy emelkedőn megelőzöm egy autót és miután felértem a hegy tetejére utána ő elkezdi nyomni a gázt és vissza előz? Ez általában ilyen 20-22 éves emberkéknél szokott lenni. Ez mire jó? Én 18/f vagyok 1,5 éve van jogsim és nem az a töszmörgő tipus vagyok én se, de a 90-et betartom. Ma is volt egy ilyen esetem. Mentünk fel az emelkedőn és ott azért szoktam neki nyomni, hogy rendes tempóban felérjen az autó. Ma is így volt, hogy nyomtam neki megelőztem egy sport kipufogós fiat bravot ami alig ment szerintem 80-at felfele miután felértünk ő megmutatta, hogy milyen jó autója van és majdnem összetörte magát ezért:-) Én sem járok nagy és drága autóval csak egy opel astra f 1,6-ossal.:) Ez mire jó nekik?
2011. júl. 14. 22:32
 1/3 anonim válasza:

Naa en az ilyenek elkerulse vegett nem hagynam hogy megelozz...

Enis azthinnem, hogy te ott kemenykedni akarsz az 1.6os fastraddal...

2011. júl. 14. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokan nem tudják elviselni ha valaki megelőzi főleg nem a gagyi tuningos autók. Itt nem a márkára hanem a homsaitűban vásárolt tuning elemekre gondolok. Ezt velem is eljátszák én hagyom hadd menjen és akkor röhögök amikor ott megy elöttem és próbál menni de a kocsija már nem bír menni.

Én autómat inkább a városban akarják bekóstolni mert hogy Cordoba Sporline és akkor alázzuk meg. És amikor lehagy mert én nem nyomom neki akkor marha büszkék magukra de a következő lámpánál én a zöldre érkezek és megállás nélkül át tudok menni a lámpán.

22F

2011. júl. 15. 11:15
 3/3 anonim válasza:

Engem is mindig kostolgatnak... Kar, hogy csak a C70 van kiirva, a t5-öt leszedtem...

Nem nagyon van ellenfelem... Mindig csak annyira szoktam, hogy lassak rossz helyen probalkoznak...

2011. júl. 15. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!