Mit csináljak hogy legyen helyismeretem?
APukámmal kiskoromban sokat autoztunk a városban és jo a memoriám igy megmaradt sok jo dolog,de nekem valahogy a gpsnél a térkép használhatobb.De amugy ha van pénzed akkor autozgass hétvégente és jegyezd meg az utcákat,vagy ha szép az idö akkor biciklivel,vagy csak simán a www.norc.hu
oldalon,itt egész budapeströl csomo foto. 19/F
elottem szolo jol szolt! UFF! :D
én amikor Kaposvárra költöztem, akkor bringára pattantam, és egésznap bringáztam, és probáltam "összekötni", hogy melyik utca "kihez" tartozik, és milyen fontos épület van az utcában. Pl: posta, korház, szám.tech bolt, bank, egyéb érdekes épület.
amikor külföldre kerültem, akkor autoba ültem a családdal együtt, és autoztunk a környéken. a közvetlen környéket pedig ugy, hogy kutyát sétáltattunk. de az autos kirándulások alkalmával vittük a GPS-t is. én igy csináltam. megprobálhatod te is.
Tényleg vegyél gps-t, ma már szinte tökéletesek, mégcsak nem is drágák. Igo 95%-ban tudja Bpesten a házszámokat, fontosabb épületeket, szórakózóhelyeket, vidéken szintén, ott csak a házszámok vannak elnagyolva, de az sem az ő hibájuk, csak adatbázis kérdése.
Nyugodtan támaszkodj rá, egy idő után tudni fogod magadtól, túnyomórészt nem is kell majd gps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!