Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit csináljak hogy legyen...

Mit csináljak hogy legyen helyismeretem?

Figyelt kérdés
1 éve van jogosítványom, de nincs helyismeretem, budapesti vagyok de nem közlekedtem ezelött se a belvárosba sem másfele. Sajnos nincs akivel tudnék autózni, hogy megismerjem a várost, egyedül meg nem merek mert félek hogy eltévedek. :) Nektek is nehezen ment hogy mi merre van vagy csak én vagyok ilyen béna? Aki tud segítsen hogy hogyan tudnám megtanulni és megjegyezni hogy mi hol van. Előre is köszönöm!
2010. márc. 18. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne vezess megszokásból, mert a kresz változhat! Amúgy szerintem mindenki így van vele! Én is.. sokat gyakorlok, igaz nekem van aki mellettem üljön, de előbb kell egy kis rutin aztán ráér a helyismeret! :)
2010. márc. 18. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én naponta vezetek, a vezetéssel nincs baj, csak avval hogy 3- vagy 4- utvonalat ismerek és nem tudom mit csináljak hogy tőbbet tudjak.
2010. márc. 18. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah, akkor félreértettelek! Akkor viszont irány és ne aggódj h eltévedsz! Vegyél egy GPS-t! :D De az a legjobb ha saját magadtól tanulod meg! :) Ha az ember magára van utalva, hihetetlen dolgokra képes! :D
2010. márc. 18. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:

APukámmal kiskoromban sokat autoztunk a városban és jo a memoriám igy megmaradt sok jo dolog,de nekem valahogy a gpsnél a térkép használhatobb.De amugy ha van pénzed akkor autozgass hétvégente és jegyezd meg az utcákat,vagy ha szép az idö akkor biciklivel,vagy csak simán a www.norc.hu

oldalon,itt egész budapeströl csomo foto. 19/F

2010. márc. 18. 23:10
 5/6 omadjoe ***** válasza:

elottem szolo jol szolt! UFF! :D

én amikor Kaposvárra költöztem, akkor bringára pattantam, és egésznap bringáztam, és probáltam "összekötni", hogy melyik utca "kihez" tartozik, és milyen fontos épület van az utcában. Pl: posta, korház, szám.tech bolt, bank, egyéb érdekes épület.

amikor külföldre kerültem, akkor autoba ültem a családdal együtt, és autoztunk a környéken. a közvetlen környéket pedig ugy, hogy kutyát sétáltattunk. de az autos kirándulások alkalmával vittük a GPS-t is. én igy csináltam. megprobálhatod te is.

2010. márc. 18. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg vegyél gps-t, ma már szinte tökéletesek, mégcsak nem is drágák. Igo 95%-ban tudja Bpesten a házszámokat, fontosabb épületeket, szórakózóhelyeket, vidéken szintén, ott csak a házszámok vannak elnagyolva, de az sem az ő hibájuk, csak adatbázis kérdése.

Nyugodtan támaszkodj rá, egy idő után tudni fogod magadtól, túnyomórészt nem is kell majd gps.

2010. márc. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!