Meddig kell hogy kint legyen a kocsimon a T- betű?
én nem raktam ki és nem is raknám ki, méghozzá azért, mert a kedves magyarság igen nagy része meglát egy tanulóvezetőt, vagy egy ilyen matricával ellátott autót és azt hiszi ő a király és elkezd szemétkedni a tanulóval, ha nem tudják hogy te tanuló vagy friss jogsis vagy, akkor kisebb az esélye hogy ilyen tahókat kifogsz, mert amúgy nincs a homlokodra írva, hogy te mikor szerezted meg a jogsid
Ui.: én egy ilyen kedves ember miatt buktam meg egyszer forgalmi vizsgán, mert sávváltáskor villogtatott hogy bemehetek elé, aztán amikor meg mentem át a másik sávba rám nyomta a gázt meg rám dudált, hogy hova megyek
csak vizsgán ne fogj ki ilyent, utána már dudálhat napestig, mert nem megy el rá egy vizsgád(pénzed)
Soha nem tettem ki, NEM IS FOGOM, NEM IS AJÁNLOM!!! Kresz azt írja, hogy egy éves sogsiig használhatod MAX.! utána büntetik is!!!
M.o-on a jelentése a nagy T-betűnek: TOLJ LE!!!
Utolsó:
te honnan hallottál ilyenről hogy büntetnék? Idézd már lécci ezt a szabályt! Kétlem hogy ezért bárki is büntethetne, ugyanis a T nem hivatalos jelzés, csupán szokásjog.
Mellesleg csak a bunkóknak jelenti azt, hogy "Tolj le" a normális emberek számára: "Tanuló vagyok, óvatosan bánj velem és ha bénázok, bocs"
Aki bunkó úgyis bunkó, T ide vagy oda, nem sokat számít, viszont aki meg normális, az legalább jobban fel tud készülni arra hogy tanuló van előtte.
Nagyon szomorú hogy Mo-n ez a vezetők hozzáállása a tanulókhoz. Az ilyeneket kéne kitiltani az utakról. Mindenki volt tanuló, sőt sokan akik nagy királynak hiszik magukat, valójában nem olyan rutinosak mint ahogy képzelik magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!