Az ilyenek mit éreznek?
Mai nap 2 perc eltéréssel történtek az alábbi esetek:
1. Kotrógép megy elöl én vagyok az utolsó mögötte a sorban kb. 30-cal csorgok, előttem 4 vagy 5 autó. Egy Audis jön mögöttem kicsit bírja idegekkel majd egyszer csak jön a seggembe, villog, dudál, mutogat, anyázik.
Kanyargós az út előzni nem nagyon lehet.
Szépen 3 km-en keresztül ezt játszotta hogy a seggemben volt meg mutogatott. Aztán megunta és előzött amiből majdnem baleset lett mert jöttek szembe, és csak úgy fért el hogy lehúzódott a szembejövő.
2. Škodával szinte ugyan ez csak nem villogott meg mutogatott, de jött a seggembe 20 centire.
Na neki már fékeztem egyet aztán tartotta a normális távot.
nem neked szól, hanem a kotrógépesnek...csak te mész előtte, téged tol..
az a helyzet, hogy a nője hívta, elment a férje, van egy szabad órájuk...ő gyorsan betolt egy viagrát, és most mögötted dühöng, míg a nője széttett lábakkal várja...
te nem dudálnál? dehogynem.
naugye.
Na most ha jól értem, ő végig tudta előzni a 4-5 kocsit plusz a munkagépet még ha neccesen is.
Ebből arra következtetek, hogy legalább a munkagép mögötti autó biztonságosan előzhetett volna, de még lehet az utána következő is.
Lehet, hogy én is ideges lettem volna, ha egy 1-2 mazsola miatt akik tényleg félnek előzni beáll indokolatlanul egy hosszú kocsisor.
Lehet hogy egy audi nagy motorral 5 másodperc alatt 100-on van, de vegye figyelembe hogy egy 1,0 swiftnek kell 25 másodperc erre a műveletre. Ha valaki nem érzi biztonságosnak ne előzzön, bár a nagyon tutyi mutyi emberek engem is idegesítenek, vagy akik nem ismerik a jobbkézszabályt stb...
Nem mindegyik audis, vagy mercis köcsög, de sokan azt érzik bentülnek a 10 éves kocsiba, aztán ők a királyok.
Mit éreznének? Türelmetlenek, idegesek, ezt érzik.
Kívülről nézve bunkók, vakmerők, de ezt nem érik.
Semmit: a hülyeség csak a kívülállóknak, jelen esetnél meg a vétlennek fájhat.
Nem mentség, mert aki veszélyeztet másokat, annak nincs, de az ilyenek kialakulásához persze kell az előtted töketlenkedő 4-5 is, akik közül az első 3-nak semeddig nem tartana 2-esben egy kövérebb gázzal másodpercek alatt letudni a munkagépet; de az se lenne utolsó, ha az ilyen gépeket kizárólag tréleren lehetne szállítani = a tulajdonosnak kerül idejébe és pénzébe, nem pedig az általa feltartott, akár nagyon sok másik embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!