Miért nem tartja tiszteletben a motorosok többsége a városban élőket?
Kérdező!
Tegyük föl, a szomszédban lakik egy idős beteg nénike. Amikor nem volt még gyereked, korán keltél (mondjuk mentél dolgozni) zúgattad a vizet a fürdőben, és zörögtél a lakáskulccsal. Hol volt akkor részedről a tisztelet?
Vagy amikor szombat délelőtt porszívóztál(mert rend a lelke mindennek) pedig a másik falszomszéd aludni szeretett volna mert előtte éjszakás műszakban volt, no akkor, hol volt a tisztelet?
Ugye Te is tudnál számtalan ilyen példát?
Úgy gondolod, mivel gyereked van, és minden körülötte forog, most neked jár a tisztelet.
Ahogy anno Frey Tamás mondta:
csak itt, csak most, csak neked.
Aztán pár év múlva a Te gyereked fog zörögni, rohangálni, visítozni, amikor az összes többi szomszéd szeretne pihenni.
Hát kérem, tessék tudomásul venni, ilyen a városi(lakótelepi) élet. Ilyen "tiszteletlen". :D
5-ös válaszoló. Örülnék ha nem személyeskednél. Tanulj meg szöveget értelmezni, itt a szabályokat be nem tartó, kultúrálatlan motorosokról van szó. Ezzel a pökhendi stílussal meg saját magad járatod le. Éhes disznó, makkal álmodik szokták mondani, úgy hogy kérj otthon segítséget te.
11-es. azért ne vegyük már egy kalap alá az élethez minden napos dolgokat azzal, hogy van aki 100-120-al közlekedik. Ne nevettessétek már ki magatokat. De látom megint kár volt írni. Szerintem normális stílusban írtam ki a kérdést, de az, hogy egyesek milyen módon tudnak válaszolni?! Nem mondtam,hogy minden motoros így tesz. Aki magára vette, gondolom azért, mert ő sem tesz másképp. Jó akkor jampizzatok tovább. Nem mintha arra mások kíváncsiak lennének. Ha meg a feltűnési viszketegség hajt, mert mással nem tudjátok bebizonyítani, hogy férfiak vagytok, akkor elárulom, nem a motorral fog sikerülni.
"ne vegyük egy kalap alá, a mindennapos dolgokat a motorozással"?
Képzeld, vannak olyan munkakörök, ahol az embernek "mindennapos dolga" hogy motorral közlekedjen. Legközelebb majd fikázd le azt a motoros futárt, aki éppen neked visz valami fontos üzentet. :(
"Miért nem tartja tiszteletben a motorosok többsége a városban élőket?"
Most ezzel, hogy motorozgatok néha, nem tartalak tiszteletben?
A többsége? Rossz, általánosító kérdés.
De a téma nem rossz: gondolom azért ott nyelezik, mert félnek, hogy két faluval arrébbról már nem találnak haza.
Vagy, mert nem fogták fel más kárán, hogy a lakott terület az egyik legtöbb veszélyforrással rendelkező hely, ahol emiatt nem érdemes sietni.
Idióta minden száguldozó aki nem versenypályán éli ki magát(Autós vagy motoros).A közutakon vannak sebességkorlátok,amik mindenkire vonatkoznak.A Hangos kipufogó is büntetendő,mert a kutya se kíváncsi rá,milyen gazdag, mire futja stb...alapjában véve irritatív az egész önelégült kivagyi produkció,és marhára unalmas is.Nem tudják elkapni?Milyen rendőrség ez?Impotens?1.Igazoltatásnál jókora bírság és figyelmeztetés a következőre.2.igazoltatásnál,jogsi elkobzása,eltiltás 5 vagy 10 évre.Ha 3.igazoltatásnál is belefutnak(immáron jogsi nélkül)azonnali jármű elkobzás, örök tiltás.
Ha nem áll meg a mocsok,ki kell lőni az első lehetőségnél.Nem kár érte,a többi talán tanul belőle.Ez olyan mint a kolompár-megélhetésik.Ha párat nyilvánosan kivégeznének, a többi egyből betojna.Multkor egy kis tetű fel-alá örjöngött itt nálunk a főúton.Már vagy 15 perce ment a zajkeltés, többen kijöttek az öklüket rázva,de leszarta.A rendőrörs nem messze,de mivel semmi jelét nem adták annak h megmozduljanak az ügyben,megelégeltem.Felkaptam egy jó kis kavicsot aztán az egyik körnél telibe gyűrtem a sisakját.Ekkor éppen ment gyorsan de bömböltette a szarát.Öröm volt nézni ahogy elvágódik.:)Azóta nem láttam erre.Remélem tanult belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!