Motorosok! Mennyi idő alatt szoktátok meg a sisakot?
Figyelt kérdés
Én most próbáltam fel egyet. Tesómé volt. Szerencsére teljesen új. Az jó hogy ha pont rámegy(kicsit nehézkesen) fejemre? Nem lötyög, semmi. Tehát meglehet szokni?:D Alig lehet belőle kilátni. Nah meg persze a párásodás zavar kicsit. Amúgy egyszerű 50 cm3-is motoron lenne használva.2014. ápr. 8. 21:50
1/3 anonim válasza:
Először nehéznek tűnt a fejemen meg nem olyan nagy a látószög.
Nekem csak hidegben párásodik be.
Az a jó ha nem lötyög a fejeden.
Gyorsan megszoktam
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:)
2014. ápr. 8. 22:00
3/3 anonim válasza:
Kérdés milyen sisakot veszel, itt is áll az alapigazság, hogy ár és minőség egyenesen arányos. Ne lötyögjön a fejeden semmiképp, akkor nem véd rendesen ha el tud mozdulni, viszont a súlya és a kilátás megint egy olyan dolog, hogy milyet veszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!