Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tolatas kozben nagyon lassan...

Roxor3 kérdése:

Tolatas kozben nagyon lassan szinte epp hogy tolattam es ratolattam a mogottem levore nem lattam serulest igy elmentem . Ez baj?

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 14:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj, parkolasnal elofordul.
2016. febr. 16. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Hagyd a francba, ha nincs sérülés... Keresed a bajt?

Nem kell feleslegesen a másik tulajra szívbajt hozni.

Itt Pesten még nem kaptam cédulát,pedig körbe van koppintva...itt egy pici,ott egy pici karcolás.

Nem ügy.

2016. febr. 16. 15:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát annyi volt az egész, hogy kicsit hátratoladtam hogy kitudjak férni mert úgy rám álltak hogy nehogy ki tudjak férni kényelmesen. És épp hogy kis gázt nyomtam hogy guruljon hátra óvatosan és az én műanyag borításom ért hozzá az ővéjéhez, megnéztem kiszálltam, nem láttam sérülést. De ha meg felirtam volna magam egy cetlire, biztos rámfogott volna egy másik sérülést ami nem az enyém erről ennyit..
2016. febr. 16. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért van a lökhárító hogy védje a kocsit a kisebb koccanásoktól. Itt pont ezt tette,nincs vele gondod.
2016. febr. 17. 14:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Bizok benne
2016. febr. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!