Tolatas kozben nagyon lassan szinte epp hogy tolattam es ratolattam a mogottem levore nem lattam serulest igy elmentem . Ez baj?
Azért nem sérülnek olyan könnyen a műanyag lökhárítók! Én egyszer kb. 10-re fékezve belecsúsztam előttem vészfékező kollégámba és ott sem láttunk egy karcolást sem a céges autón, pedig később nyugodt körülmények közt jobban megnéztük.
Ettől függetlenül, a konkrét esetben egy cetlit raktam volna a szélvédőre, már csak azért is, mert egy csomó térfigyelő kamera is van már.
Kérdező:szemmel látható sérülés nem volt , akkor minden OK!
Na az ilyen okoskodok nyomják a pirosat, akik előttem nyomták a baromságot! Lehet az enyémet is nyomatni-Én is azt teszem!
Nálunk (német kisváros), a sok retardált álladóan rátolatgat a rendszámra, össze vissza horpasztgatják és nem történik semmi.
Gyakran van aki úgy áll ki ha szűk a hely, hogy megérinti, ebből nem lesz semmi, ne izgulj. Bár ha szólsz neki abból sem lesz hátrányod.
A cetlit azért hanyagolnám, mert aztán összetöri aztán rádfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!