Ebben a közlekedési szituációban mit tennétek? Jól cselekedtem?
Este volt a külső sávban mentem 60-al épp tartottam a város felé 2X2 sávos úton haladtam, szemben elvakítottak a magas autók ( Suzuki Swiftem van) a belső sávban pedig jöttek a fenegyerekek kik 120-130 km/h sebességgel repesztenek 60-as táblánál (kiváló az út minősége). Szóval a történet mentem szépen lassan és egy meghalt kisállat feküdt hosszába a külső sávba jobbra kikerülni hirtelen nem tudtam se balra mert jöttek a csávók ezért enyhén fékezve átmentem szegény kisállat holttestén. Hirtelen döntöttem így, nem tudom, hogy jól-e. Szerintetek?
Este nagyon szeretek vezetni ( 3 hónapos jogsim van) de nagyon elvakítanak a szemből jövők. Ha napszemcsit veszek fel az ront ilyen helyzetben vagy segít? Csak a Suzyval van ilyen problémám a másik autóval nincs ott magasabban ülök és nem pont a pofámba világítanak a közlekedőtársak..
Annak az állatkának már mindegy volt. Nehéz megtanulni, de még kóbor kutya miatt se szabad hirtelen félrerántani a kormányt, mert sokkal nagyobb balesetet okozhatsz.
A szembejövőket pedig meg kell szokni, ne nézz rájuk, hanem inkább az út jobb oldalát figyeld. Így kevésbé vakítanak és az esetleges veszély is legtöbbször az út széléről fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!