Néha felmerül bennem, hogy kapják meg az első kategóriát, hogy kaptak jogosítványt emberek, és hogy nem érzik, hogy ennyire hiányos a tudásuk a gyakorlatban
2016. jan. 6. 07:16
12/21 A kérdező kommentje:
De ez nem gyakorlat, hanem egy sz@r kép. A valóságban, meg a régebbi típusú ábrákon sosem volt gond a táblák hátulról történő megismerésével. Köszönöm, hogy szólhattam.
2016. jan. 6. 09:17
13/21 anonim válasza:
Nekem egyértelmű volt ez a kép, de ha jobban megnézzük, azért van benne némi jóindulathiány... Nem akarok senki mellett állást foglalni, de én is kívánatosnak tartanám, ha a hasonló vacak animációk helyett FÉNYKÉP szerepelne a képes feladatoknál. A cél ugyanis az lenne, hogy a vezetői engedélyt kapott emberke a valós közlekedési szituációkban ismerje fel helyzetét akár a másodperc tört része alatt is, és nem pedig az, hogy szürrealista grafikák esetében kitalálja, hogy a szerző mit is szeretne ábrázolni. A villamos felőli szembe oldalhoz képest miért van annyival beljebb a másik oldal táblája? Ez esetben azért, hogy jól csőbe húzzák a képes feladattal a vizsgázót, aki első pillantásra nem biztos, hogy észreveszi.
2016. jan. 6. 09:50
14/21 anonim válasza:
"Én azt oszlopnak néztem... "
Ilyen ábrákra nem rajzolnak semmit feleslegesen. Ha oszlop van rajta, akkor azon tábla is.
2016. jan. 6. 10:50
15/21 anonim válasza:
fél másodperc alatt ki lehet szúrni a táblát, így fognak meglepetések érni a vizsgán
2016. jan. 6. 12:23
16/21 anonim válasza:
14-es válasszal mi a baj?
Kérdező írja itt, hogy az ábrán valamit oszlopnak nézett. Erre jött a válasz, amit én is osztok. Nem rajzolgatnak sem pacsirtát, sem homokozót, sem telt keblű csajokat KRESZ-t oktató, s vizsgán használt ábrákra.
Ha ott oszlopot lehet látni, akkor biztosan van tábla is rajta.
2016. jan. 6. 13:44
17/21 anonim válasza:
Persze oszlop..vizsgafeladaton nincs díszoszlop rajzolva :DD
Az életben meg fel kell ismerned éjszaka közvilágítás nélkül a fa lombja által takart 3 táblát egymás alatt tartalmazó megdőlt oszlopon is a macisajt oldalélét. Ami amúgy egy hatalmas hiányosság a kreszben vagyis egyszerű táblaspórolás
2016. jan. 6. 16:58
18/21 anonim válasza:
#15 érdekes nekem nincs jogsim és kéthavonta csinálom meg poénból a tesztet mégis egyből kiszúrtam a táblát, gondolom a vakegerek illetve értelmi fogyatékosok szavaztak le engem meg #14-est :)
2016. jan. 9. 08:43
19/21 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen a táblákat még a villamosnak is figyelembe kell venni.
2016. jan. 19. 16:43
20/21 anonim válasza:
Nem csak kell de figyelembe is veszik, sőt sajnos Pesten azért csoszognak olyan lassan egyes vonalakon a villamosok, mert egyesek nem csak hátulról, de előről sem imereik fel nem csak a macisajtot, hanem a kb 75 cm-es STOP táblát sem. Erre a legjobb példa a Szilágy E fasor/Lotz károly kerszteződés. Havonta minimum kétszer vasal ki valamit a villamos, pedig a a vezetők figyelnek és 2 db kb 60 centis Stop tábla van kint
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!