Tapasztaltabb közlekedőktől kérdeném! Érdemes rádudálnom a másikra, ha nem történik baleset, meg tudok állni, de nekem lett volna elsőbbségem?
Azt mondják az a barom aki mindenért dudálgat. Ha feltartod 1 mpre már rádnyomja a dudát.
Az ilyet mindenki utálja.
De ha baleset helyzetet hozott létre, de meg tudtam állni, akkor van értelme még rányomni egy dudát?
Tegnap előtti eset: Megyek át a vasúton, ahol általában nem lehet balra kanyarodni utána. De itt egy T kereszteződése van, tehát lehet. a Két oldalán STOP tábla van, hogy aki jön fel a sinekről ami olyan 10-15 méter, el tudjon fordulni.
Jövök fel, indexelek balra, megáll az Audis jobb oldalt, látja, hogy jövök, de csak kifordul elém.
Én meg fékezhettem be, mert ha nem neki megyek. Mögöttem meg 4 autó megint csak megállt, van aki a síneken, annak elelnére, hogy nem mehetett volna rá, mert lassan jöttek, nem volt helye átjönni.
Na 1mp re gondoltam, hogy most rányomom a dudát. De végülis meg tudtam állni, csak nem volt jogos, hogy látta, STOP táblánál, hogy jövök, és kifordul elém, hogy fékezhettem állóra.
Ilyenkor van értelme még egy "figyejjé már oda b+!" dudát elengedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!