Az szégyen, ha 2 éve vizsgáztam KRESZből, de mamár a felére nem emlékszem?
Ilyen hol lehet parkolni, csak hja engedi a tábla akkor lehet felállni járdára, félig akkor is csak, meg környezetvédelmi zóna, meg mit tudom én, de ilyesmikre már nem nagyon emlékszem.
Csak a lényegesebb szabályokra.
Ez szégyen?
Az, hogy hol lehet parkolni, mi a sikkes indulàs, stb, nem akkora gàz. Ezzel veszèlyeztetni nem fogsz senkit. Engem pont nem èrdekel, ha valaki nem tudja. Legrosszabb esetben megbüntetnek, azt pedig nem èn fizetem (fizetek èn eleget, de nem azèrt mert nem tudom, hanem mert nèha felülbìràlom).
Èn sem tudom, hogy a tetöcsomagtarton milyen mèretü cuccokat lehet vinni. Nem is èrdekel, mert ami befèr a csomagtartóba ès a hàtsóülèsre az jöhet, a többi marad ott ahol van.
Elfelejtesz 1-2 ilyen dolgot, attól èn mèg nem fèlek hogy hàtulról belèjössz. Azt senki nem felejti el, hogy fèkezzen ha elötte àllnak.
Ismerd a tàblàkat, tudd az alap szabàlyokat, tudj normàlisan közlekedni, a többit felölem ki is törölheted az emlèkezetedböl.
Beviz Elek jól mondja!
Én sem tudok sok apróságot hát még apámék...
De nuku baleset tizen évek távlatából. A rutin többet mér mint a tankönyv, max kapsz néha egy csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!