Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az szégyen, ha 2 éve vizsgázta...

Az szégyen, ha 2 éve vizsgáztam KRESZből, de mamár a felére nem emlékszem?

Figyelt kérdés

Ilyen hol lehet parkolni, csak hja engedi a tábla akkor lehet felállni járdára, félig akkor is csak, meg környezetvédelmi zóna, meg mit tudom én, de ilyesmikre már nem nagyon emlékszem.

Csak a lényegesebb szabályokra.

Ez szégyen?

2013. ápr. 30. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Az a szégyen, ha így mész autóval az utcára. Ez nem verselemzés, amit el lehet felejteni dolgozat után, hanem életek múlhatnak rajta. Tessék elővenni a kreszkönyvet, és tanulni, ha nem akarod, hogy nekimenj valaminek/valakinek (vagy neked menjen valami/valaki), és aztán még egy büntetőeljárást is a nyakadba akasszanak...
2013. ápr. 30. 07:21
 2/7 Simon0211 ***** válasza:
Az h felejtesz nem szégyen, mindenki elfelejt dolgokat. Még azért kocsiba ülhet az ember ha éppen nem emlékszik h hány napig lehet lerobbant kocsit mellékúton vagy főúton parkoltatni, de még egy ilyen apróságért is egy rossz napon bírságot fog ki az ember. Mindenki felejt a kreszből, de sajnos csak kevesen veszik a fáradtságot h csak félévente-évente egyszer előkapják a poros könyvet és átlapozzák a homályos részeket. A bírság csak rád vonatkozik a te bajod, viszont mikor már mást is veszélybe sorolsz a hiányos tudásoddal már igenis komoly gondok vannak. Én azt javaslom ülj le és lapozd át a könyvben azokat a dolgokat amikre nem emlékszel.
2013. ápr. 30. 08:30
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
89%

Az, hogy hol lehet parkolni, mi a sikkes indulàs, stb, nem akkora gàz. Ezzel veszèlyeztetni nem fogsz senkit. Engem pont nem èrdekel, ha valaki nem tudja. Legrosszabb esetben megbüntetnek, azt pedig nem èn fizetem (fizetek èn eleget, de nem azèrt mert nem tudom, hanem mert nèha felülbìràlom).

Èn sem tudom, hogy a tetöcsomagtarton milyen mèretü cuccokat lehet vinni. Nem is èrdekel, mert ami befèr a csomagtartóba ès a hàtsóülèsre az jöhet, a többi marad ott ahol van.

Elfelejtesz 1-2 ilyen dolgot, attól èn mèg nem fèlek hogy hàtulról belèjössz. Azt senki nem felejti el, hogy fèkezzen ha elötte àllnak.

Ismerd a tàblàkat, tudd az alap szabàlyokat, tudj normàlisan közlekedni, a többit felölem ki is törölheted az emlèkezetedböl.

2013. ápr. 30. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aki erre a kerdesre fellengzos valaszokat ad,az csinaljon meg egy kresz tesztet ,meg fog lepodni..
2013. máj. 1. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokat felejtettél, de nem mindent, az biztos. -a leggyakrabban előforduló táblákra pl biztosan emlékszel. Ha nap mint nap autózik az ember, "edzésben" marad. Váratlan ismeretlen helyzet pedig bárhol bármikor adódhat. Amúgy az autósok kb 2/3-a szerintem simán megbukna a kresz teszten, nincs olyan autós, aki állandóan a kresz könyvet forgatná, bízik annyira magában, hogy ebből nem lesz baj. A kresz könyvekben is nem az a kérdés, hogy mit jelent a stop feliratú tábla, hanem olyan helyzetek vannak, amik egy fényévben egyszer ha előfordulnak.
2013. máj. 1. 12:33
 6/7 anonim válasza:

Beviz Elek jól mondja!

Én sem tudok sok apróságot hát még apámék...

De nuku baleset tizen évek távlatából. A rutin többet mér mint a tankönyv, max kapsz néha egy csekket.

2014. ápr. 16. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Baj akkor van ha kárt vagy balesetet okozol. Nyilván senki nem emlékszik 100%-ban a kresz összes szabályára, de azért nagyjából logikusan van felépítve. A szabály nem tudása nem mentesít a betartása alól, úgyhogy jobb ha átolvasod megint a kresz könyvet.
2023. márc. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!