Történt már valakivel olyan, hogy amikor vezetni tanult, karambolozott?
Úgy értem a tanulókocsiban, úgy, hogy az oktató is ott ült. Hallottatok már ilyen esetről?
Ki volt a hibás? A tanuló az oktató vagy a másik autós?
Mivel hivatalosan nem a tanuló a sofőr, hanem az oktató, így ilyenkor csakis az oktató lehet a hibás (vagy a másik fél).
Én ilyenről még amúgy nem hallottam. Az oktatók rutinosak és nagyon lassan és kockázatkerülően vezetnek tanulóval, így relatíve kicsi az esélye a koccnak.
Múltkor Miskolcon láttam ilyet.
Egy busz (konkréten az új hibrid gép) és egy tanulókocsi állta az út közepén pár rendőrautó társaságában. És ezt buszból láttam, épp akkor nézegették a buszban esett károkat(bár egyiknek sem lett komoly baja)
Az nem tudom hogy ki volt a hibás, de vagy a buszsofőr vagy az oktató (mivel csak motoros kategóriáknál felel a tanuló ilyenekért)
Mindig az oktató felel a gépkocsi mozgásáért...ha gond van, neki kell lerendezni, Te csak tanú lehetsz...
Belém is belémjött stoptáblánál egy busz, én álltam, ő meg azt hitte, hogy nem állok meg, mert "itt nem szoktak megállni"
Megbeszélték az oktatóval, hogy a buszos megcsináltatja zsebből, nem kell hívni senkit.
Ő volt a hunyó. Teljesen normálisan, halkan, gyorsan ment az egyezség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!