SUZUKI IGNIS-szel karambolozott már valaki?
Nem rossz az utasvédelme, kielégítő az oldalvédelem is, már nem az alkarod az elsődleges gyűrődőzóna mint a régi Swiftnél. Azért nincs olyan utascella mint egy X5-ben, de már nem is "papírautó".
Egyébként nem annyira igénytelen az a hátsó felfüggesztés, csak kib*szott kemény gyárilag. Mondjuk valóban érdekes egy helyváltoztató eszköz, ha az meg a régi Swift között kéne választanom maradnék a Swiftnél.
Szia!Pár évvel ezelőtt karamboloztam az akkor még új Ignisemmel.Hátulrol ütöttek meg,ezért az út menti fák közé hajtottam,és ott "ezer"fát kitörtem.A fák hol jobbról,hol balról (de mindig csak oldalról) találtak el.az üvegek kitörtek,ajtók teljesen összetörtek.még a műszerfal is összetört előttem.Kb 7-800 ezer Ft-os lett a kár.nekem semmi bajom nem lett,tökéletesen megvédett.(egy karcolás sem) Szerintem jó védelem.Szia
Tolnaipapa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!