Ebben a havazásban én vagyok túl bátor, vagy mások túl bátortalanok?
Ahogy megyek az úton, egyszerűen nem értem mi indokolja azt,hogy egyesek az 5-8 éves autóikkal 10-20-al araszolnak.
Értem,hogy csúszik, de az autóm még az életében nem látott ABS-t és társait, én sem vagyok egy vérprofi, de a 20-as tempó kiakaszt.
Ennél azért lehet gyorsabban is menni,pláne,hogy van nyomvájú, és ott az aszfalton megy a kocsi.
Előzni már nem merek, mert nem hülye vagyok, tudom, hogy az már kockázatos lenne, de egy letakarítatlan úton is simán elmegy a kocsim 40-el, és meg is áll.
Megértelek Kérdező.
Én 3 hete vettem 4 új téligumit a kocsira. Most le is tesztelhettem volna. Pestről kifelé jövet a tempó d.u. 4-kor: Lakott területen belül 20-25 km/h, lakott területen kívül 40-45 km/h.
Az agyam eldobtam, előzni nem lehetett. Élmény volt a 28 km-es utat megtenni...
Nem te vagy túl bátor, mások a töketlenek, vagy épp nyári gumisok (ahogy az előttem is említették).
"Nekem quattro Audim van, így duplán sz*r, mert tudnék menni ilyenkor simán, de én is kell 10-el menjek a többiek után..."
Drágám, a quattrod frankó induláskor, talán még kanyarban is segít, de megállásnál aztán oly' mindegy, hogy hány kereket hajt.
Sokan ugye nyomják nyári gumival, meg "négyévszakos" vacakkal, mert minek leváltani arra a pár havas napra? (Persze a téli gumi nem csak hóban jobb, de ezt ők nem tudják). Amikor aztán meg lejön az első hó, rögtön beállnak 30-as tempóra... Óvatosság jó, de ez a tökölés nem kéne.
"Nekem quattro Audim van, így duplán sz*r, mert tudnék menni ilyenkor simán, de én is kell 10-el menjek a többiek után..."
Akkor cseréld le.
Férjemnek Nivája van gyári terepgumival, ő 10-nél jobban tud haladni... És meg is állni, ha kell.
12-es
Meg is álltam, nem kell aggódni.
A 4évszakos tényleg vacak. Olyan mint minden univerzális termék, egy kicsit sok dologra lehet használni, de valójában semmire sem való.
Addig oké hogy elmegy vele az ember a madaras teszkóig meg vissza, de városon kívül télen kocsikázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!