Ebben a havazásban én vagyok túl bátor, vagy mások túl bátortalanok?
Ahogy megyek az úton, egyszerűen nem értem mi indokolja azt,hogy egyesek az 5-8 éves autóikkal 10-20-al araszolnak.
Értem,hogy csúszik, de az autóm még az életében nem látott ABS-t és társait, én sem vagyok egy vérprofi, de a 20-as tempó kiakaszt.
Ennél azért lehet gyorsabban is menni,pláne,hogy van nyomvájú, és ott az aszfalton megy a kocsi.
Előzni már nem merek, mert nem hülye vagyok, tudom, hogy az már kockázatos lenne, de egy letakarítatlan úton is simán elmegy a kocsim 40-el, és meg is áll.
Nem tudom hogy mennyi tapasztalatod van, de normál esetben, nem kezdő jogsival nem kellene ennyire lassan menni.
Sajnos sok a szerencsétlen közöttünk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
vagy ilyen autósokkal találkozol...
Van aki bevállalós, de van aki félti magát és a kocsiját.Nem csodaszer az esp abs stb sem,a fizikát nem változtatják meg. A bevállalós viszont ha van valami gond, megdobja egy jégdarab elé gurul kocsi ,lelép elé valaki , lehet nem tud megállni és elszáll.
Ma pl két sávos erősen havas úton mentem 40 -el külsőben,mögöttem kettővel valaki megunta ,aztán bement a belsőbe hogy majd előz, de azzal a lendülettel már farolt is ki a kocsija, és a seggét a korlát melletti padka pofozta vissza,éppen hogy nem tarolta le a másik kocsit. kihordott ülve egy infaktust aztán egyből vissza is sorolt és jött tovább 40 el..szóval nem biztos hogy érdemes ugrálni ,a lényeg hogy ha lassan is de baleset nélkül érj haza.
Van aki óvatosságból vezet így, de sokan azért mennek ilyen lassan/félve, mert nyári papaucsok vannak fent a gépen, abból is a kopottabbak, mert jóvan az oda.
Aztán ilyenkor marad a tötyörgés meg a rettegés, hogy ne pörögjön ki a kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!