Végre egy jó ötlet a FIDESZ-től? Kresz vizsgát kell tennie a kerékpárosoknak is?
"Mert a kerékpáros klub évente felméri a jogosítvánnyal rendelkezők számát és kb 75-80% körül van. "
Állj ki egy bringaútra és kérdezz meg ezer bringást, hogy van-e jogsija. Ha ekkora százalékot kapsz megeszem a kalapom, te álomvilágban élsz, még az 50% is baromi sok.
Ha te mondod… Mondjuk én nem gondolom, hogy olyan nehéz lenne 100 méterről észrevenni, ha rendőrök állnak az út mellett, és kerülni egy háztömbnyit annak, akinek rejtegetni valója van.
Motorost is előztem már a Hungárián meg a Kerepesin is, mondjuk nem rendőrök voltak, az igaz.
(A biciklis rendőrt amúgy azért is erőltetem, hogy a figyelmetlen autósokra rászólogasson valaki. Mert az is fasság, hogy jogosítványt adnak nekik, és nem tudnak megállni a stoptáblánál a kereszteződés előtt. Ha csak 1-2 ilyen lenne, akkor oké, de kilométerenként van 1-2 ilyen, hogy kerülgetni kell. Ennyi erővel betontömböket is kirakhatnának néha, hagy szlalomozzon a bringás.)
Természetesen a 17:59-es válaszra reagáltam.
U. i.: motoros rendőrt még régebben láttam Pesten, mint kerékpárost. (Plusz a bringát olcsóbb fenntartani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!