Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Végre egy jó ötlet a FIDESZ-tő...

Végre egy jó ötlet a FIDESZ-től? Kresz vizsgát kell tennie a kerékpárosoknak is?

Figyelt kérdés
Sajnos sok autóssal is találkozom, akik láthatóan nem bunkóságból szegik meg a kreszt hanem nyilvánvalóan nem ismerik rendesen. De ettől még nagyon jó lesz ha a bicikliseknek is kell vizsgázni.

2015. dec. 11. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű bármelyik bicajost megállítani,és elkérni a papírjait,akár kocsival akár motorral van a rendőr.Semmibe nem tartana. Bicajos rendőr meg nem kell ,elég a motoros,ha annak nem áll meg akkor az utol is éri.
2015. dec. 14. 17:59
 62/64 anonim ***** válasza:
53%

"Mert a kerékpáros klub évente felméri a jogosítvánnyal rendelkezők számát és kb 75-80% körül van. "

Állj ki egy bringaútra és kérdezz meg ezer bringást, hogy van-e jogsija. Ha ekkora százalékot kapsz megeszem a kalapom, te álomvilágban élsz, még az 50% is baromi sok.

2015. dec. 14. 18:21
 63/64 anonim ***** válasza:

Ha te mondod… Mondjuk én nem gondolom, hogy olyan nehéz lenne 100 méterről észrevenni, ha rendőrök állnak az út mellett, és kerülni egy háztömbnyit annak, akinek rejtegetni valója van.

Motorost is előztem már a Hungárián meg a Kerepesin is, mondjuk nem rendőrök voltak, az igaz.

(A biciklis rendőrt amúgy azért is erőltetem, hogy a figyelmetlen autósokra rászólogasson valaki. Mert az is fasság, hogy jogosítványt adnak nekik, és nem tudnak megállni a stoptáblánál a kereszteződés előtt. Ha csak 1-2 ilyen lenne, akkor oké, de kilométerenként van 1-2 ilyen, hogy kerülgetni kell. Ennyi erővel betontömböket is kirakhatnának néha, hagy szlalomozzon a bringás.)

2015. dec. 14. 18:21
 64/64 anonim ***** válasza:

Természetesen a 17:59-es válaszra reagáltam.

U. i.: motoros rendőrt még régebben láttam Pesten, mint kerékpárost. (Plusz a bringát olcsóbb fenntartani.)

2015. dec. 14. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!