Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Sokan miért 30-40el mennek a...

Sokan miért 30-40el mennek a városban? Nagyon zavaró.

Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 20:01
1 2 3
 21/26 csunyafa@ ***** válasza:
A sok idióta rá èr aztán idegesìti a hivatásosokat a kis nyavajás èletèvel.Mikrobusszal rendszerint ledudálom ès integetni szoktam,hogy a helyi járat is kèpes erre.
2015. okt. 2. 10:21
 22/26 anonim ***** válasza:
Nézzél meg egy töréstesztről készült videót, kérdező. Aztán képzeld el, hogy nem betonfalnak, hanem egy húsvér embernek csapódsz neki ekkora erővel.
2015. okt. 3. 13:15
 23/26 anonim válasza:

Én azt gondolom, hogy valóban sokan alkalmatlanak a vezetésre, de ez nem csak a túl lassan haladókra, hanem a túl gyorsan haladókra is érvényes.

Abban is lehet valami, hogy ha valaki 30-40-nel megy, az vagy nem mer vezetni vagy pedig mások bosszantása miatt csinálja.

Én ugyan még csak a KRESZ-en vagyok túl, autót még nem vezethetek, éppen ezért sokszor gyalogolok és biciklizek is.

Viszont az a tapasztalatom, hogy sokan a kijelölt gyalogátkelőhelyet figyelmen kívül hagyják, pedig ott mindig a gyalogosnak van elsőbbsége. Biciklisként meg ugyanúgy tartok némely sofőrtől, mert nagyon sokan nem figyelnek a biciklisekre sem.

Ha valaki 30-40-nel megy, akkor is történhet nagy baj, nem még akkor, ha ettől többel megy, de persze ettől függetlenül nem lenne szabad indokolatlanul lassan haladni.

Szóval elhiszem, hogy zavaró, de erre az egyetlen megoldás az lehet, hogy kicsit toleránsabbnak kell lenni a többi vezetővel, gyalogossal, biciklissel szemben, és nem csak magunkra, hanem másokra is figyelni.

2015. okt. 3. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

A városi 50 az nem kötelező sebesség.

Aki 40-el megy az valószínű azért teszi , mert igy érzi biztonságban magát.Nem mindenki versenyző tipus.

Közlekedni mindenkinek joga van, olyan tempóban amilyent választ.Az más kérdés, hogy téged bosszant.Ha nem tetszik, előzd meg!A közlekedés nem az idegborzolásról szól.Gondolom most kezdted nem rég a közlekedést.Azt javasolom ne hergeld magad!Semmi értelme.Különben van , mikor még a harminc is sok.Mint a barátomnál, aki sajnos 1 évet ült, mert meghalt akit - nem a zebrán, de elütött!

Engem meg az zavar, hogy az ilyesmi vagány vezetők állandóan törtetnek, sávokat változtatva.Tanuld meg, hogy mindig a másik sáv a gyorsabb!!Rövid távon.Hosszabb uton viszont csak jelentős kockázattal tudsz haladni. Aminek semmi értelme!!!!

Tanácsolom neked ezt 2mill.fölötti km-rel és 53 év vezetéssel a fél világot bejárva a hátam mögött.Ja és még koccanásom sem volt.Viszont kiválóak az idegeim.

2015. okt. 3. 23:02
 25/26 anonim válasza:
Az én véleményem szerint a kérdezőnek igaza van tényleg zavaró és idegörlő mikor mennél a dolgodra, nincs baj a 30, 40-nel csak a fäsznak kell a mindenhol 30, 40-nel menni mikor belátni az utat szoval mikor észreveszel valakit csak fékezni kell és meg is tudsz állni ha nem tudnál megálni mert tudod hogy egy nyálverős gy0kér vagy akinek nincs pénze megvenni a jó féket, gumit a kocsijára az vegyen olcsobb autot amire meg tudja venni..... vagy nézegesse a drága autóját garázsba. A seggembe jövö autosokhoz meg csak annyit én fékezek te nem álsz meg, te fizetsz ne legyél hülye gondolkodj csak te basz0l rá jobban...... (2 éve van jogosítványom)
2015. okt. 4. 15:01
 26/26 anonim válasza:
Azert mert hiaba mesz gyorsan egyszer ugy is meghalsz
2015. okt. 4. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!