Városban miért nem szokás levillogni a belsőben haladót?
Többször is láttam már,hogy nem levillogják, hanem inkább jobbról előznek.
Én végtelenül türelmes vagyok, de volt már,hogy levillogtam mert jobb mint a szabálysértés.
Persze nem tagadom, nem ötvennel mentem, és ha le kell villognom valakit sosem 50 avagy 70-el megyek, de én valamiért inkább nem tetézem a dolgokat, de mások meg inkább gyorsan hajtanak és e mellé jobbról előznek.
Nem arra akarok kilyukadni,hogy jobb vagyok ezeknél, de nem értem meg, hogy miért jobb jobbról előzni?
(aki most elkezd önkéntes rendőrködni és kioktatni a gyorshajtásról,annak a válaszát jelentem mint provokációt és törölve is lesz)
Mert városban nincs jobbratartási kötelezettség. És nyugodtan lehet jobbról előzni ,mert összefüggő kocsisoroknál ha egyik sor gyorsabban megy mint a másik az nem számít előzésnek és jobbra sem kell tartani. Villodzhatsz nyugodtan én személy szerint pont leszarnám.
Ja és ne hajts gyorsan!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!