Német autópályán mennyivel szokás átlagosan menni?
azért lehet haladni ha az ember akar, mert a németek képesek jobbra tartani...
kb mindig látni porsche-kat sportmotorokat meg egyéb faroknövelő dolgokat bőven 200 felett elsuhanni
Olyan 150-160 körül alakul az átlag.
Nekem 250 volt a csúcs, beavatkozott a leszabályozás.
De amúgy tényleg elég gyakoriak a közlekedési gebaszok, jobb vigyázni. Én is majdnem belenéztem egy-két elémvágó, vagy hirtelen lelassító autó hátuljába.
A leggyorsabb útvonal eleve Salzburg-Kufstein felè vezet, szóval nem csak a sebességkorlátozás hiánya miatt éri meg ez az útirány.
A többség valóban a 140 körüli tartomànyban megy, de legyél észnél, ugyanis sok a helyi sebességkorlátozás. Ráadásul ha az ajánlott 130-nál gyorsabb tempóban rongyolsz bele valakibe, akkor a felépülésed után az lesz a bíró első kérdése, hogy mégis miért gondoltad jónak ezt a tempót? Ezen kívül ha n
Legjobb menni 130-al, mert azon feljebb a biztosító nem fizet egy centet sem, ha lenne baleset.
Egyébként sokkal biztonságosabb az autópálya mint bárhol, csak a gyorshajtókra kell vigyázni, mert pályán száguldoznak.
4-es vagyok.
Bocsi ha hülyeséget írtam a 150-160-as átlaggal kapcsolatban, de engem 150-el konkrétan oda és visszafele is le akartak tolni. És nem is nagyon mentem a belső sávban. Na de a belső sávban meg elszabadult a pokol.
Érdekes élmény volt számomra.
3 sávos autópályán ha nem vagy kamion akkor legalább a 110-et tartanod kell,mert ki utasítanak a pályáról.Volt már rá példa.A transit 100-nál véglegelt és integettek a fiúk,hogy temposabban.
Amúgy a sebesség rekord amit átéltem 265 volt. (BMW 850)
Volt olyan,hogy ezt is levillogták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!