Jogosan "büntetett" az Audis?
Még szombat délután a velencei tóra mentünk, a 7-es út be volt dugulva, hatalmas sor kígyózott.
Előttünk egy Audi S5 coupe állt.
Egyszer csak jött egy Golf ami, mintha mi sem lenne természetesebb előzte a sort.
Na de fel voltak húzva az ablakai, ergo biztos volt légkondija, így meg teljesen érthetetlen és felháborító,hogy előzget.Még ha légkondi nélkül aszalódott volna, akkor azt mondom,hogy oké, menjen, de másoknak se volt kondijuk és mégis vártak, na de tényleg mindegy, a lényegre térek.
Jött szemből egy nyerges vontató (ritkán jöttek szemből, ha jöttek is, akkor egy hullámban több autó)
Tehát jött a kamion, a Golf meg gyorsan visszaakart sorolni, az Audi előtt volt hely, ahogy idnexelt, az Audi gyorsan megpróbált előremenni, de a Golf befurakodott, de csak az orra fért be, a többi része kint volt és a kamion dudált is neki, az Audi visszatolatott, és a VW így befért.
Aztán kiszállt az Audiból egy jól megtermett, 2 méter magas, kopasz, izmos 40-es férfi, és ment a Golfhoz, majd kiabált mint a fába szorult féreg,hogy te mit csinálsz, te kis b**i köcsög stb, stb (ami egy ilyen embertől telik) aztán kinyitotta a Golf ajtaját, behajolt, és veszekedett még a sofőrrel (azt nem lehetett érteni,hogy a sofőr mit válaszol) a kopasz tag csak fenyegetőzött, aztán hatalmas erővel bevágta a VW ajtaját, és elindult vissza, a Golfos és utasa erre kiszállt, a kopsz rájuk ordított,hogy "visszatakarodtok" ők pedig vissza is ültek, indexeltek és tovább előzték a sort.
A tag intett nekünk egy fajta elnézéskérő szándékkal, hogy még jobban feltartott, aztán elégedetten visszaült, majd rá 10 perce ugyan úgy előzni kezdte a sort...
Ezek szerint csak egy kötekedő f*** volt, aki kiélte magát, vagy jogosan szóvá tett valamit, amit mások nem mertek?
(előtte kilométereken át békésen araszolt előttem,de hát a végére megunta)
1. 2. nem off, helytálló is, mégis le lett pontozva.
De kérdező, a 3. első bekezdése is a kérdésedre felel, csak az utolsó rész vita tárgya.
Egyébiránt az sem egészen idegen a kérdésedtől.
Az utcai csatározások - mint amiről kérdezel -, abból fakadnak, hogy egyesek szerint a szabályosan közlekedők nem valóak az útra, mások meg úgy tartják, a parasztokból van sok.
Nahát, ilyen egybites véleményt még nem olvastam..
megérti a kérdező, ha nincs légkondija, akkor menjen..akinek van légkondija, az meg várjon, elvégre nincs melege..
Jééézusom...már itt tartunk?
az emberek nem azért nem kötekednek, mert nem mernek, hanem nincs értelme...aki még nem került bajba egy kikerülés, vagy előzés során, az nagyon okos, előrelátó versenyző...inkább segíteni kell a szorult helyzetben lévőt... a közút, a közlekedés nem a kötekedés helye..van egy két gyökér, azon át kell nézni.
Itt a nagyfaluban percenként történik tolakodás..nem tépi fel senki a másik ajtaját.
5. és 10. válaszoló!
Itt nem arra gondoltam, hogy száguldozni kell. Hanem arra, hogy aki 50-nel megy a belső sávban, azt is villogják, hogy menjen ki a külsőbe.
Egyébként, hogy ne legyen off. Szerintem a helyes magatartás az lett volna, hogy az Audis segít neki, hogy ne akadályozza a szembejövőket se. És ha nagyon zavarja, akkor hívjon rendőrt. Ugyanez a belső sávos is. Ha villognak, hogy ők 70-nel akarnak menni, akkor kimegyek a külsőbe, nem az én dolgom, hadd siessen, nem engem büntetnek meg, vagy nem én balesetezek.
13-as
Szövegértési problémáid vannak,keress fel egy magyartanárt, és aztán írogass ide.Mindenkinek jobb lenne,köszi!
Itt a légkondinak semmi köze a dologhoz.
Véleményem szerint az Audis kicsit idegbeteg, és hatalmát (ami nincs) akarta fitogtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!