Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vezettél már fáradtan?

Vezettél már fáradtan?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Az út csak oda értendő a 3000km ill. oda-vissza 6000km?

Oda-vissza fizetnek? Mit szállítol?

Bocsi hogy kérdezösködöm, de érdekelnek az ilyen utak. -)

2010. márc. 2. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Tegnap 20:28 nak.

Oda 3000 km. Vissza általában több mert nem biztos, hogy egyenesen haza kapok fuvart.

Általában csak az oda utat fizetik.

Mindent szállítok amit a fuvarszervezőm bevállal.

Ha többre vagy kiváncsi dobj egy privát e-mailt

2010. márc. 3. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Sokszor, de rendkívül veszélyes!!! Ilyenkor aminimális dolog az, hogy erőszakkal ébrentartod magad, amivel csak lehetséges. Nekem ezek jöttek be: kávé, paradicsomital(!),kóla,lehúzott ablakok, de volt hogy olyan fáradt voltam, hogy azonnal meg kellett allnom az útszélén...na és ez az, amiért senkinek nem ajánlom, hogy fáradtan vezessen...előbb-utóbb, de balaestezhetsz nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyzetetni ekkora balgaság miatt nem szabad. PIHENJ, de még előtte ha pedig útközben már érzed nem OK? akkor egy kijelölt parkolóhelyen!
2010. márc. 5. 09:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Ma 09:46 nak

Az írásodból ítélve te is kolléga vagy, az általad felsoroltakat alkalmazom jobbára én is, + kajálás vagy nass. Ez utóbbi meg is látszik rajtam :-) (evés közben sem aludtam még el) de van egy "adu ászom2. Ha már nagyon fáradt vagyok, viszont nagyon szorít a határidő kb másfél, két órát lehet vele nyerni: résnyire lehúzott ablakok, hogy ne túl durva, de huzat legyen és rendszeresen nyakon verem magamat, olyan jó csattanósan.

Próbáltál már aludni úgy, hogy közben valaki nyakon ver, nem fog összejönni. :-) (Nem kellemes de működik.)

2010. márc. 5. 10:05
 15/19 anonim válasza:
Mikor 5-6 éjszakásműszak után megyek haza, nekem még a 60 km is gyötrelem szokott lenni :)
2010. márc. 7. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:

10:05-nek

Elképzelem, ahogy ülsz a kocsiban és időnként nyakonvered magad:):)!

2010. márc. 7. 14:02
 17/19 anonim válasza:
Igen. Egyszer Németországból jöttem haza Frankfurt mellől, német ünnepnapon (okt. 3 volt a német egység napja). 14 órát (!) jöttem volt dugó, meg dugó, meg baleset emiatt dugó, aztán megint dugó. Még jó hogy a panzióban ahol aludtam figyelmeztetett a tulajdonos, hogy mire számítsak, így vettem egy termoszt előző nap és teletöltötték nekem kávéval, meg vettem csokit. Akkor még volt határellenőrzés a magyar-osztrák határon, a határőr rámnézett és kedvesen javasolta hogyha még 10 kilóméternél többet megyek akkor szálljak ki a kocsiból és tornázzak sétáljak mert borzasztóan nézek ki... :-) hullafáradtan de szerencsésen hazaértem...
2010. márc. 8. 09:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Már sokszor aludtam is el vezetés közben percekre, de nem törtem össze a mozdonyt...
2010. márc. 9. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, nincs jelentősége, amíg elfogadható határon belül van a fáradtság és ehhez választja meg az ember a tempót, köv. távot, fékezési pontokat, stb-t.
2010. ápr. 7. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!