Vezettél már Angliában vagy máshol ahol jobb kormányos autók vannak és bal oldalon kell haladni?
jobbkormányost vezettem itthon.
oldaltávolság jobb oldalt!!!arra figyelj!
Angliaban elek, buszsofor vagyok. Ha tudsz vezetni Magyarorszagon, akkor tudsz majd vezetni Angliaban is. A hibaidat neked kell tudni. Megszokni kb. fel ora es utana menni fog. Magyarorszagon ugye van jobbkezszabaly es "balkezszabaly" is. Azert tettem idezojelbe a balkezszabalyt, mert Magyarorszagon nem tudjak, hogy mukodik a korforgalom. Minden korforgalom elott tabla van, hogy elsobbseg adas kotelezo! Ezzel szet is romboljak a korforgalom ertelmet, mert ugye ez azt jelenti, hogy a balrol jovonek kell elsobbseget adnunk. A valodi korforgalomban tehat Angliaban is nincs tabla a korforgalom elott. Egy szabaly van a jobbkezszabaly! A jobbrol jovonek van elsobbsege!!! Ezenkivul a elhagyod a korforgalmat kifele indexelni kell! A masik nagyon fontos, ha a korforgalomban te egyenesen akarsz tovabbmenni es a veled szembejovo viszont jobbra akar kanyarodni akkor neki van elsobbsege mivel o neked jobbrol fog erkezni es igy el kell engedned. Egyszeru nem?
Balesetmentes kozlekedest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!