Mennyire zavaró jobb kormányos autóval közlekedni otthon?
Nem régiben kiköltöztem Angliába és meglepődve tapasztaltam, hogy itt pl egy 2006-os 3-mas BMW 7-8 ezer fontért megvehető, ami átszámítva 2,5 millió forint körül van. Ugyan ez az autó otthon kb 4 milláért vehető meg. Tudom a regisztrációs adó elég húzós, de úgy érzem ennyi "ár kedvezményért" még el tudnám viselni a jobb
kormányt. Mennyire zavaró ez az otthoni közlekedésben, van vkinek tapasztalata?
Csak annyi zavaró van benne,hogy nehezebb az előzés,mert te a kormánynál nem fogod tudni látni hogy mikor lehet előzni.
Mi mindig kocsival megyünk haza,és bár Franciaországtól már a másik oldalon vagyunk,de csak Magyarországon kellek figyelőnek,hogy nézem mikor lehet előzni..
Hamar bele lehet szokni..
Egyébként nem érdemes venni otthonra hosszú távra,csak akkor ha átíratod.Ha nem akkor max. 1 évig tartózkodhatsz vele otthon.Ugyanis Angliában évente kell vizsgáztatni az autót,és évente kell kötni biztosítást is.Arról nem is beszélve,hogy sokkal drágább itt kint a biztosítás mint otthon.
Megszokható. Bal oldalra a lökhárítóba egy pici kamera, bentre egy monitor és máris lehet látni előzésnél... Én így oldanám meg.
A mozdonyoknak is (legalább is a magyarokon) jobb oldalon van a vezetőállása :)
És az nem fura, hogy balkézzel kell sebességet váltani? Már amelyik nem automata.
Például egy ötsebességes váltónál a fokozatok elrendezése azonos az nálunk megszokottal, vagy az is át van variálva?
A pedálok ugyanolyan sorrendben vannak?
Nem mintha akarnék ilyet, csak belegondoltam már, hogy ha véletlenül odakerülnék külföldre, milyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!