Otthon otthoni cuccban, melegítőben szerettek inkább lenni vagy jobb érzés akkor is szépen felöltözni?
Én mindig sportosabban öltözöm, úgyhogy otthon is olyan ruhában vagyok jóformán, mint az utcán.
Most nyáron teljesen.
Shortban vagyok, meg felsőben, ha melegebb van, akkor pántos felsőben.
Vagy rövid ruhában.
Télen otthon nem farmerban vagyok, vagy szövetnadrágban, de ugyan olyan szabású vászonnadrágban, vagy pamut nadrágban.
Meg ugyanolyan passzos felsőben.
A hajamat az utcára is lófarokba kötöm, meg otthon is.
Úgyhogy olyan nagy különbség nincs aközött, hogy hogy nézek ki otthon, meg nyilvánosan.
Csak, ha kiemegyek az utcára, akkor teszek gyűrűt, nyakláncot, karkötőt.
De a hajamat se nagyon szoktam beállítgatni, mert hála istennek szép, göndör, úgyhogy csak összekötöm, hogy ne legyen szénaboglya fejem.
Itthon melegítő és póló, ráadásul naponta több is kell, mert az öt hónapos fiam rendszerint vagy lebukik büfiztetésnél, vagy rám tüsszenti a gyümölcspürét.
A hajam, körmöm rendben van itthon is.
Ha megyünk valahová, akkor szoktam csinosabban felöltözni és sminkelni. Nem érezném jól magam itthon, hogy farmerban vagy a csinos szövetnadrágjaim egyikében főzzek vagy takarítsak.
Persze! Estélyiben főzöm a paprikás krumplit és kiskosztümben takarítom a csirkeólat. XD
Kertes házunk van kutyákkal, tyúkokkal, mindenfélével. Ha akarnám se végezhetném a ház körüli teendőimet elegánsan kirittyentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!