Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthon otthoni cuccban,...

Otthon otthoni cuccban, melegítőben szerettek inkább lenni vagy jobb érzés akkor is szépen felöltözni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 09:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Itthoniban... Amúgy van olyan ismerősöm,akiknél az egész családi fariban,stb-ben van otthon...És még engem néztek hülyének -.-'
2011. júl. 27. 10:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is melegítőben vagyok,de egyáltalán nem szakadt vagy fakó.Szinte mindig olyan ruhában vagyok otthon amiben akár el is lehetne menni sportolni.Párommal élek együtt,de ői sátöltözik,de neki kevés ruhája van, szóval amiben otthon van abban el is tudna menni ide-oda(egy short+poló vagy triko)
2011. júl. 27. 10:10
 13/24 anonim ***** válasza:

:))

Én ha itthon vagyok,mindig macinaciban,meg egy pólóban vagyok,amibe legalább 3x beleférnék:)Melltartót se hordok,a hajamat se csinálom meg,van hogy még csak meg se fésülködöm reggel,ahogy kikeltem az ágyból,úgy vagyok egész nap.Ma is ilyen napom van,még pizsiben vagyok,kócosan,egy mamusszal a lábamon.Otthon még szemüveget is hordok,de ha elmegyek vhová akkor kontaktlencsét teszek be.Sokszor magamra se ismerek egy hosszabb itthon tevős-vevős időszak után,amikor kirittyentem magam bulizás előtt:D

2011. júl. 27. 10:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Nyáron rövidgatya,póló,télen melegítő.
2011. júl. 27. 10:15
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

Általában frakkban, néha öltönyben, asszonyom többnyire estélyi ruhában van.

Basszus mi a fenének öltöznék ki itthon, kert, 2 kisgyerek mellett.

2011. júl. 27. 10:20
 16/24 anonim ***** válasza:

Teljesen lepukkantan nem szoktam kinézni. Melegítő és melegítő között nagy különbség van. Susogósat pl. nem vennék fel. Hidegben, télen ilyesmit hordok: [link]

[link]

Ha jó idő van, akkor kis nyári ruhákat hordok, leginkább azokat, amiket régebben megfelelő hosszúságúnak ítéltem meg, de ma már túl rövidnek érzem őket. A párom kimondottan szereti ezeket a ruhákat :)

Ha nem nagyon tervezek semmit, vagy amikor még ébredezem, akkor csak egy selyemköntöst veszek fel. Ezeket nagyon szeretem, csak nem lehet bennük semmit csinálni, max. egy kávét megfőzni. Ha lenne udvarunk, vagy legalább erkélyünk, akkor biztos, hogy minden reggelt azzal kezdenék, hogy köntösben kiülök egy csésze kávéval és ott ébredezem :)

És persze ha nagyon meleg van a lakásban, akkor egyszerűen nem veszek fel semmit. 30-35 fokban még egy kis nyári ruha is iszonyú vastagnak tűnik.

2011. júl. 27. 10:24
 17/24 anonim ***** válasza:
Itthoni játszós ruhában!:)
2011. júl. 27. 10:31
 18/24 anonim ***** válasza:

tréningruhában vagyok itthon. valamelyiket direkt erre a célra vettem, de vannak köztük leselejtezett fénykorukban még utcára menős ruhák is.

teljesen vállalhatóan nézek ki, pláne, h szinte sosem szoktam vendéget fogadni, a barátommal meg együtt élek, tehát mér rég leáldozott a "mindig minden időben jól kell kinéznem előtte" korszak.

ő sem frakkban ül esténként a kanapén.

egyébként is nehezen találok magamra normális nadrágot, szóval nem fogom azzal szétcseszni, hogy itthon abban takarítok.

2011. júl. 27. 10:44
 19/24 anonim ***** válasza:
én nem vagyok itthon kiöltözve, de azért mindig vállalhatóan nézek ki, amiben bármikor simán kimennék az utcára. általában olyan ruhákban vagyok amiket 1-2-3 éve vásároltam és már nem annyira szíven mennék el bennük máshova, de még tökéletes állapotúan. én mondjuk melegítőt sose vennék fel, az olyan tróger (szerintem), hát még ha valaki az utcán hordja.... ez nem csak azért van, mert a barátom előtt 4 év után sem szeretek szakadtnak kinézni, hanem mert engem is zavarna, ha valami 1000 éves szakadt, csúnya gúnyában látnám magam a tükörben. L/25
2011. júl. 27. 11:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Rövidgatyó és póló,jo nagy méret hogy kényelmes legyen:)nálam első szempont hogy ne feszengjek itthon,nekem ez jön be:)párom hasonló ugyhogy összepasszolunk.
2011. júl. 27. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!