Vezettél már fáradtan?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 17:00
3/19 anonim válasza:
Vezettem, borzasztó volt és még csak helyet sem találtam megállni aludni :S
4/19 anonim válasza:
igen, szerencsére kint hideg volt, így néha lehúztam az ablakot,hogy jól lehűljön a kocsi,kicsit segített.
5/19 anonim válasza:
Én egyszer hajnali kelés és 10 óra munka után vezettem le 200km-t, éjszaka. De végigénekeltem az utat, így élveztem. :))
6/19 anonim válasza:
Ja sajna....reggel ötkor indultam olaszországba és még aznap este haza....jaaaj de nagyon rossz volt.De az éneklés nekem is segített:)NA meg a sok csoki...de soha többet ilyen.
7/19 anonim válasza:
"Ja sajna....reggel ötkor indultam olaszországba és még aznap este haza...."
Na ezzel engem ne etess, hogy még aznap vissza is jössz!
Talán meg sem álltál? Menet közben vizeltél?
8/19 anonim válasza:
nem nagy okos...reggel elmentünk ott voltunk aztán este jöttünk vissza....Slovén határon van egy kis városka Triest.....ismerős???NA ott volt egy nagyon jó rendezvény és azt néztük meg.Ja és amúgy Somogyi vagyok szóval nekem Olaszország 4 és fél óra mert a határtól végig autópálya van......
9/19 anonim válasza:
ma 18:41
Édes Istenem...
Mit gondolsz egy 3,5 tonnás nemzetközi fuvarozó, szerinted hányszor teszi ezt meg? 3,5 tonnára nem vonatkozik pihenő idő, de szállítás meg van ezerrel!
Gondolkozz, aztán gondolkozz még egyszer, ostoba!
10/19 anonim válasza:
Tegnap 21:03-hoz csatlakozva 18:41-nek válaszolva. Én is 3.5 tonnával uniózok. Hetente többször is csinálunk ilyet. Csak egy példa Magyarország Mór ról Portugália Palmela (3000 km) teljesítési határidő 48 óra! Útvonal: Ausztria-Németország-Franciaország-Spanyolország-Portugália. Olaszország felé nem megyünk a drága pályadíjak miatt. (Franciaországban, Spanyolországban, és portugáliában "bundás" azaz nem megyünk pályán max autóúton mert ott is nagyon drágák a pályadíjak. Számolj mennyit kell vetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!