Hány órát vezettél a forgami vizsga elött, és sikerült a vizsgád?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:39
1/17 anonim válasza:
Hát, ha azt szeretnéd kideríteni, hogy Neked mennyire lenne hozzá szükséged, akkor nem nagyon fog menni, ugyanis ez személyenként változó. Minumum 20-at kell, mert az a kötelező, de ismerek olyat, aki egy évig tanuló volt, és 5-ször megvágták.
Én éppen most járok vezetni. 30 órám van előre befizetve, aztán majd meglátjuk.
3/17 anonim válasza:
A kötelező óraszámot, nemtom mennyi, a fene se emléxik már rá. Vizsga meglett elsőre.
4/17 anonim válasza:
Én épp most járok!!
20kötelezőt levezettem és most kb 10. plussz órát veszem! :S
Hát gáz, de ha kell akkor kell! Remélem elsőre átmegyek, megérdemelném ennyi + óra után:)
5/17 anonim válasza:
4 pluszórát vettem és elsőre sikerült, de maximum hibaponttal. A parkolás igencsak nehézkesen ment, teljesen bepánikoltam.
6/17 anonim válasza:
Nem akarok senkit elrettenteni, de 80%-ban vizsgabiztos függő, 19%-ban figyelem függő és 1%ban szerencse függő a dolog szerintem! Nekem a 3. forgalmim sikerült (kresz és rutin elsőre az eü-t még most fogom). Az első alkalomkor benéztem vmit, a 2. vizsgán KÉT vizsgabiztos volt jelen vmi ellenőrzés céljából küldték h nézze a Vb-t.. Persze 5 perc után meghúztak a nagy semmiért szinte de hát példát kellett statuálni.. Szerencsére a 3. sikerült :)) ) összesen kb 6 plusz órát vettem ami ugye kötelező volt vizsga után és ennyi :) Mondjuk annyiból nem bánom h így legalább többet tudtam gyakorolni, de pénzben meg nem leányálom :S
7/17 anonim válasza:
Csak a kötelezőket vezettem le.
8/17 anonim válasza:
27-et, és a vizsga elsőre sikerült (25 évesen).
9/17 anonim válasza:
25 ÉVESEN már majd 8-éve vezettem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!