Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hány órát vezettél a forgami...

Hány órát vezettél a forgami vizsga elött, és sikerült a vizsgád?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

papíron húsz, a gyakorlatilag vezetésel... max. 5 óra

elsőre sikerűlt minden

2010. febr. 9. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
1989-ben szereztem jogosítványtMinden elsőre sikerült.A kötelező 20 órát vezettem le.Viszont már akkor is volt olyan,aki az oktató tanácsára vett+órát,a sikeres vizsga eléréséhez.Azt is biztosan tudom,sok függött az oktató,és vizsgabiztos viszonyától.Ha jó volt a kapcsolatuk,mindenkit átengedtek.Természetesen a gyakorlati vizsgára gondolok.Volt olyan vizsgabiztos,aki megkérdezte a vizsgázót,mit szeretne megcsinálni?rutinpályára gondolok Higgyétek el,ez igaz.Azóta nem tudom,ho működik.
2010. febr. 9. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:

12 órát és elsőre sikerült.

Igaz 1985-ben.

2010. febr. 11. 09:32
 14/17 Kamella válasza:

Az előírt 30-ból ("B") (Ez '77-ben volt!), kb. hatot, mert az összes alkalommal (elvileg 14-szer két óra) (+ 2 óra maga a vizsga), elmentünk a Dankó utcából az oktató csajához, Ő fölment (én lenn ültem a kocsiban), másfél óra múlva lejött, és visszamentünk.

Azért minimumra sikerült: forgalom: 40-ből 26 pont (24 bukás); rutin: 20-ból 13 pont (11 bukás).

"C"-ből - gyakorlatilag - levezettem a 34 órát (+2 óra vizsga) Forgalom: 40/38; rutin: 20/18

"E"-ből - 8 óra + 2 óra vizsga. Csak forgalom: 40/40

Amitól a legjobban féltem, az sikerült hibátlanul.

Az egész (B, C, E), oktatással, vizsgával került 8010 (Nyolcezer-tíz) Ft-ba!

2010. febr. 11. 10:36
 15/17 Kamella válasza:
Plusz 300 (Háromszáz) Ft lett volna a motor, saját zsebből, de elfelejtettek szólni, hogy évek óta ez a szokás - jelentkezhettünk volna arra is. Marha mérgesek voltunk! Csak rutint kellet volna menni.
2010. febr. 11. 10:43
 16/17 anonim válasza:
58%
nekem a 15. volt a vizsga. A többit akkor írtam alá, mert a kötelező több volt. Egyébként egy fontos dolgot ne felejts el: ha leteszed a vizsgád, akkor még nem tudsz vezetni, csak egyedül gyakorol(hat)sz az úton. Nem ahhoz kell ész, hogy a pedált nyomd, hanem ahhoz, hogy ne! És végül: az a sok száguldozó barom nem tud vezetni, csak sokan vannak (a többiek) akik arra a majomra vigyáznak!
2010. febr. 12. 17:31
 17/17 anonim válasza:
79%

Utolsó!

Egyet értek!Az autóvezetés nem verseny!Nullaórásként kezdtél tanulni vagy voltak "előtanulmányaid" is?Nekem 48 óra kellett,viszont majdnem 5 hónapra lett elosztva.Az oktatóm nem tudta eldönteni,hogy sikeres leszek vagy sem, én pedig majdnem biztos voltam benne,hogy nem fogok elsőre levizsgázni.Tévedtem!A vizsgán átmentem 3 hibaponttal.Azután szinte újra kellett tanulnom a járműkezelést,mert egy Kispolskim lett,amivel elindulni sem volt olyan egyszerű:-)A mai napig "tanulok vezetni",csak már nincs segítségem.

2010. febr. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!