Parkolóban eldölt motor?!
Figyelt kérdés
Ma egy parkolóban otthagytam a motoromat. Bár a talaj eléggé laza volt, 4 órán keresztül állt a vas. viszont mire kijöttem a suliból , a földön találtam. Nem tudom , hogy magatol,vagy esetleg kedves emberek keze altal tortet-e. Megúsztam viszonylag kisebb károkkal ( kuplungkar letort, egy index eltort) de mi lett volna, ha neki esik a mellettem parkolo autonak? Az en " hibam " lett volna? Biztosító fizet? Vagy mi van akkor, ha az auto tulajdonosa otthagyta az autot, es csak masnap megy erte, en meg hazamegyek? Lehet, hogy primitiv kerdesek, de nem volt meg (hal isten) ilyen ügyem. Szerencsere most sem alalult ki ilyen helyzet, de szeretnem tudni, hogy mi az eljaras egy ilyen szituációban .2015. jan. 13. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem, ha a másik autónak esik, az sajnos a te hibádnak számít. Ilyenkor, ha a másik jármű tulajdonosa távollétében keletkezik kár a járműben, általában egy cetlit szoktak otthagyni névvel és telefonszámmal, és utólag kifizetni a kárt.
2/3 anonim válasza:
Ha nekiesik a parkoló motorod egy parkoló autónak, akkor a biztosító neki fizet, de tőled levonják, mert gondatlan voltál, nem kellően rögzítetted a járműved.
Ha hazamentél volna, de a kocsi tulaja talál tanúkat, akkor szintén cumi.
3/3 egySanyi válasza:
Lehet még fagy volt amikor otthagytad pár óra múlva kiolvadt, úgy meg már nem tart semmit se, betonon parkolás az ellenszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!