Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motorozás közben kutyák...

Motorozás közben kutyák támadnak meg, mit tehetek ellenük?

Figyelt kérdés
rossz földúton történik a dolog,nem tehetem meg hogy lehagyom őket mert s*ar az út,nem mehetek 80-al.Kapdossák a lábamat.Egyszer már átmentem az egyiken de azután is ba*ztatnak.HA palotapincsik lennének tennék rájuk de kuvasz méretűek.Gondoltam arra hogy beszélek a gazdájukkal,de hogy jussak be a házhoz?Külön autóval szórakozzak oda? na neeee.Vagy a vadász haverommal lelövetem őket az lesz mostmár.

2014. dec. 16. 20:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Ne menj arra...
2014. dec. 16. 21:03
 2/23 anonim ***** válasza:
34%

"Vagy a vadász haverommal lelövetem őket az lesz mostmár."

Legalább börtönbe kerülsz és nem fogsz ilyen hülyeségeken agyalni többet.

2014. dec. 16. 21:04
 3/23 petizacc ***** válasza:
45%
Írj levelet a gazdának, ha a személyes kapcsolatfelvétel nem sikerül.
2014. dec. 16. 21:05
 4/23 A kérdező kommentje:

1-es:Had menjek már arra amerre akarok.

2-es:Elegem van már az ilyen mimóza,nyápic,takony állatvédőkből.Inkább a hajléktalan meg a sérült,szegény emberekkel kéne foglalkozni!

3-as:Hogy a rákba írjak neki levelet ha nemtudom se a címet se a nevet.

Értelmes válaszokat várok.

2014. dec. 16. 21:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy gázpisztoly megoldás lehet.
2014. dec. 16. 21:33
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
Én az öreg Simsonnal lehagytam őket. Nyélgáz, üveghang, csak úgy pattogtam az ülésen, mert én is rossz földúton menekültem. A menekülés az egyetlen lehetőség szerintem. Ha megállsz, szétszednek.
2014. dec. 16. 21:49
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem, ha megállsz, ők is megállnak. Csak az üldözési ösztön miatt hajkurásznak, nem megenni akarnak.
2014. dec. 16. 22:01
 8/23 anonim ***** válasza:
64%

A történet úgy kezdődött hogy megálltam a motorral hogy megnézzem milyen a kukorica, nem-e rabolták le a brazilok. Elnéztem balra, látom rohannak felém ugatva a szomszédos liba telep kuvaszai. Egyből berúgtam a motort és húztam neki ahogy bírtam.

Támadnak ezek mindenre, mindegy hogy mozog vagy sem.

2014. dec. 16. 23:03
 9/23 anonim ***** válasza:
probálj minél gyorsabban. meg szerezz be egy 23"os első kereket meg egy széles kormányt ha eléd kerül. haverod meg nem fog lövöldözni és tőle kérdezd miért nem.
2014. dec. 16. 23:09
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Ott mész el előtte de nem tudod... Google maps esetleg, önkormányzatnál bejelenteni, de akár fel is jelentheted ha akarod, mert törvény szerint az állat tulajdonosának kell gondoskodni az állat elzárásáról, biztonságos tartásáról. Egyébként a kávédarálódra minden kutya ugrik, irritáló a hangja. De ha olyan nyápic vagy, hogy nem tudod megoldani akkor tényleg lövesd le őket. Nem vagyok greepeaces, de azért az tényleg baromság. Valószínűleg a vadász haverod se fogja lelőni mert majd őt veszik elő miatta.
2014. dec. 17. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!