Hogy van ez? Nem értem igy motorozhatok?
Figyelt kérdés
Helló. az lenne a kérdésem hogy egy töltéseb belül (nem a töltésen hanem 50métertől többre az aljától érvényesek a kresz szabályok? mert a töltésEN csak a Fetivizig mehet de az aljába mehetek crossmotorral, vagy jogsi nélkül? ott is szabálytalan? és mennyi esély van arra hogy elkapjanak ott? Valamint a mások kérdésem ha menekülök és ugy kapnak el pl megáll alatam a motor elfogy a benzin és elkapnak akkor az már buncselekmény?2014. dec. 4. 16:56
1/4 anonim válasza:
Jajj srác! Tedd le azt a rohadt AM jogsit,köss egy biztosítást a gépedre,és nyugodtan motorozhatsz,nem kell mindig hátra nézned.Menekülsz?miért?embert öltél?Egy "szaros" motorral menekülni???Neee...
Ez így elég gyerekes,mellesleg kapsz egy 45.000 csekket,annyiból már a jogsi is meg van szerintem.
2/4 anonim válasza:
A KRESZ csak magánterületen nem érvényes, a töltés pedig aligha van magánkézben. Vagy ha igen, akkor birtokháborítás.
Ha elkezdesz menekülni akkor máris bűncselekményt követsz el, ha elkapnak akkor akár felfüggesztettet is kaphatsz.
Egy motoros jogsi sokkal olcsóbb.
3/4 anonim válasza:
Miért nem lehet letenni a jogsit?
Ezt sosem értettem.
4/4 anonim válasza:
A KRESZ közforgalom elől elzárt területen nem érvényes, ha magánterület, ha állami. Állami zárt területeken meg engedélyt kell kérni a terület kezelőjétől. Na most ha a töltés elzárt területnek minősül akkor nincs engedélyed, ha nem minősül annak akkor pedig simán megszeged a KRESZ-t. Tehát bünti lesz mindkét esetben, csak nem tudom melyik esetben mi vagy mennyi. Már ha el tudnak kapni, ha menekülés közben leáll alattad a gépsárkány vagy elesel az hatalmas pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!