Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt-e már autóbaleseted?

Volt-e már autóbaleseted?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan történt, és lett-e valami bajod, illetve milyen károkat szenvedett a gépkocsi.
2010. jan. 25. 12:18
 1/10 anonim válasza:
100%
nekem volt egy durva. a volt pasim elütött 40-nel egy lányt, aki meghalt. (16 volt, ahogy én is). szerencsétlenül esett, a merevítőbe beverte a fejét. a mai napig betege vagyok a dolgonak.
2010. jan. 25. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Duna melletti gátról legurultunk Barkassal :)

A keresztapám fia őrjöngött, mert egy darázs volt a kocsiban. Apám addig hajkurászta, míg szépen legurultunk a gátról. Kettőt pördültünk, nem lett bajunk.

2010. jan. 25. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekimentem egy oszlopnak, megkarcolódott a lökhárító. Ha ez balesetnek számít...
2010. jan. 25. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
volt. kocsi TK. egy kerítésbe repült.
2010. jan. 26. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1995-ben történ. Egy kamion szabálytalan sávváltása miatt átkerültem a szembejövő oldalra az M0 autóúton, ahol egy másik kamion jött. Pillanatok alatt játszódott le a dolog, még fékezni sem volt ideje .... :

[link]

Bal lábamban ínszalagszakadást szenvedtem, a lányomnak meg eltört a bal lába. Feleségem sajnos nem élte túl:(

2010. jan. 26. 15:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Részvétem!

És köszönöm, hogy válaszoltatok.

2010. jan. 26. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:

15:56

Jujj, részvétem :(

2010. jan. 26. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:

15:56 júj ez nagyon durva...nagyon sajnálom :(

ehhez képest az enyém semmi...barátnőmmel jöttünk hazafelé vidékről és kis sebességnél beleestünk egy árokba az egyik faluban

az ijedtségen kívül nem lett bajunk és az autónak se, csak annyi,hogy ki kellett húzni,ami segítség nélkül nem ment volna két 45kgs lánynak, de szerencsére 4 aranyos pasi segített rajtunk :)

2010. jan. 27. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, sajna nekem is volt, bár én voltam a vétlen, de azért leírom!

Mentem fel pestre haverokkal, én voltam a sofőr (sport autóm van, amolyan tunning féle), s BP előtt 30 km-re jártam, le akartam kanyarodni egy pihenő résznél. Indexeltem, fékezek, beveszem a kanyart, s hallom mögöttem, hogy az autós padlófékre lép, elkapta a kormányt, s pont felém csúszott az úton. Már a kanyart sikeresen befejeztem, mikor bal felembe belém jött. A srác elmondása szerint elaludt (régóta ült kocsiban, s már több órája vezetett), és felriadt és elkapta a kormányt..... De aztán rendeztük a dolgot. Nem viselt annyira meg, bár az autó szépen nézett ki a "baleset" után!

2010. febr. 16. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt. Mentem a BMW-mel, előztem egy lassan megyő lukszusautót, jött egy kanyar és belementem a árokba.
2020. aug. 18. 02:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!