Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek ez igaz lehet...

Szerintetek ez igaz lehet vagy van benne némi túlzás?

Figyelt kérdés

A konditeremben hallottam a történetet, az egyik tag motorozik, egyébként egy nagyon szép GSXR1000-es Suzukija van, és ahogy mesélte Németországban kipróbálta mit tud a motor, és 270-el ment a belsősávban amikor megjelent a tükörben egy Mercédesz és levillogta a belsősávból, majd később még egy Lamborghini is és ezen volt kiakadva,hogy ezt nem gondolta volna.

Alapvetően lehetne igaz, de akkor mennyivel megy egy Mercédesz vagy egy Lambo ha a 270-el haladó motorost leküldi a belsősávból?A Lambo az biztos megoldja, de melyik Mercédesz megy 280-ál többel?

2014. aug. 20. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"én mikor fiatlaon az első BMW 324td-mel voltam, 86-os évjárat, akkor 200-nél mentem"

A 324 td gyári végsebessége 187 km/h. Bár a válaszaidat lenézve te még soha nem ültél BMW-ben, mert túl fiatal vagy a jogsihoz.

2014. aug. 20. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

11.

meg volt piszkálva, elektronikai optimalizáslás volt benne, meg sportkipufogó, kivitte a 210-et óra szerint. aztán totálra törtem sajnos.

De azóta is csak BMW-kel járok.

2014. aug. 20. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:

"De azóta is csak BMW-kel járok."

Pedig elvileg nem lehet úgy kijátszani egy Need for Speedet sem, hogy csak BMW-vel mész, de lehet, hogy rosszul tudom.

2014. aug. 20. 14:56
 14/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
2014. aug. 20. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem nagy kunszt, még egy régivágású W140-es S600-as Merci is megteszi a 90-es évekből, nem muszáj ide AMG. Inkább az a hihetetlen, hogy rövid időn belül jött egy ilyen Merci meg Lambo egymás után. Jó jó, mennek a németek, de azért ritka aki 220-nál gyorsabban megy.
2014. aug. 20. 19:16
 16/17 anonim válasza:

Már elnézést , de ki nem szarja le , hogy 300 al megy meg ilyesmi???!!!

Az elején kéne kezdeni pl.: ott , hogy 270 nél rajta sem tud maradni a motoron .Fizika . Levinné a szél eléggé hamar.

2014. szept. 9. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os

https://www.youtube.com/watch?v=OVWUiXqDcdw

Akkor ez odaláncolta magát? Ja és még emeli is az elejét a gép.

2014. szept. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!