Szerintetek ez igaz lehet vagy van benne némi túlzás?
Figyelt kérdés
A konditeremben hallottam a történetet, az egyik tag motorozik, egyébként egy nagyon szép GSXR1000-es Suzukija van, és ahogy mesélte Németországban kipróbálta mit tud a motor, és 270-el ment a belsősávban amikor megjelent a tükörben egy Mercédesz és levillogta a belsősávból, majd később még egy Lamborghini is és ezen volt kiakadva,hogy ezt nem gondolta volna.
Alapvetően lehetne igaz, de akkor mennyivel megy egy Mercédesz vagy egy Lambo ha a 270-el haladó motorost leküldi a belsősávból?A Lambo az biztos megoldja, de melyik Mercédesz megy 280-ál többel?
A legtöbb Merci gyárilag 250-re le van korlátozva, de egy vezetéstechnikai oktatás után a gyáriak kivehetik. És egy 550 lovas E63 AMG 300-al is simán tud menni, és nem ez az egyetlen ilyen autójuk.
2014. aug. 20. 11:37
3/17 anonim válasza:
Hogy fülig érhetett a gazdag kretén szája, hogy ezt megtudta csinálni. Gyorsasági motort levillogni a belsősávban ha az ember rohadt gazdag, bármit megtehet, felbecsülhetetlen...
2014. aug. 20. 12:04
4/17 anonim válasza:
Amúgy ilyet nem talál ki senki viccből. Miért tenné? Hiszen ez neki gáz. Ha az lenne a sztori, hogy ő villogta le a Mercit, meg a Lamborghini-t, na ott már gyanítanék sántítást.
2014. aug. 20. 12:07
5/17 anonim válasza:
Alapvetően igaz lehet, bár amikor én a németeknél járok, mindig akkora forgalom van, hogy örülök, ha 130-cal tudok menni, nem 300-zal...
2014. aug. 20. 12:32
6/17 anonim válasza:
igen,de ezek nem egy árkategóriában mozognak 1.5m vehetsz egy 1000res rakétát ami már brutálisan megy és nagyon költeni sem kell rá autóból meg 1.5m csak max 200le gépet kapsz ami azért elmarad az 1000res motortól és azért általában többet is kel rá költeni
2014. aug. 20. 12:59
7/17 anonim válasza:
én mikor fiatlaon az első BMW 324td-mel voltam, 86-os évjárat, akkor 200-nél mentem el egy 1100-as sportmotor mellett, közbe dudáltam, mert jobbról kerültem ki! nem ment többet neki emrt beteg volt a motor! diesel BMW simán bírta és csak 4 litert evett
2014. aug. 20. 13:04
8/17 anonim válasza:
Gyó bazzeg hogy ez a 25%-os BMW-s arc mindenhol megjelenik, meg miket írkál :D 200-nál 4 litert eszik a diesel 324td, ja :D Ma is örüélnének a BMW mérnökei, ha tudnának olyan autót csinálni, ami országúti ciklusban tudja ezt a fogyasztást, nem hogy még 200km/h-nál egy 2400 köbcentis motor a '80-as években (ha egyáltalán tudta a 200-at, nem hogy még egyáltalán lehagyj vele valakit ennél a tempónál).
2014. aug. 20. 13:13
9/17 anonim válasza:
Csak hogy tisztában legyünk nagyot mondó barátunk BMW-jének valós fogyasztásával: [link]
Ha ezzel lehet 200-al menni (amiben még mindig kételkedem), akkor ott a nem túl jó alaki tulajdonságok miatt ehet vagy 10-15 litert az autó.
2014. aug. 20. 13:17
10/17 anonim válasza:
Igaz lehet, mert a legnagyobb motorú vagy /és tuning Mercik viszik a 300 at is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!