Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért lehet jogosítványa egy...

Miért lehet jogosítványa egy 80 év feletti személynek?

Figyelt kérdés
Az ámokfutó kapcsán jutott eszembe. Én nem ismerek olyan 80 év feletti embert, akinek az autójába be mernék ülni ha ő vezet.
2010. jan. 11. 08:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A barátnőm nagyapja 84 éves. Évtizedekig sofőr volt, behunyt szemmel is tudott vezetni. Aztán a múltkorjában voltam velük Esztergomban. Meg voltam lepődve, hogy 5 percig tartott nála a parkolóból kiállni, aztán a durva része akkor következett, amikor egy egy irányú utcából balra kis ívben(!!!!) kanyarodott, gyakorlatilag frontálisan a szembe jövő forgalommal. A szembe jövők lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy megúsztunk egy durva frontális balesetet. Én azóta nem ültem a kocsijában, de az öreg még vécére is csak kocsival megy. Panaszkodott, hogy a Honvéd kórház előtt újabban fizetni kell a parkolásért, ahová ő rendszeresen jár és mikor megkérdeztem, miért nem megy busszal, a kórházzal szemben áll meg, ráadásul neki ingyen van a bkv. rám förmedt, hogy ő nem tömegközlekedik, mert ő egy "autós pali".

Évente csusszan a boríték a Honvéd kórházban az Éva nevű orvosa zsebébe és már hosszabbítják is a jogsiját. Az öreg már egy időzített bomba az utakon a többi közlekedésben részt vevő és gyalogosok számára, de ez őt nem érdekli. Egyetlen szórakozása, hogy kijár az autópiacra és cserélgeti a kocsijait, egyik Mercit a másik után.

2015. júl. 28. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!