Akinek van már jogosítványa, és van "plusz pénze", az leteheti-e újra, csupán "kíváncsiságból" a jogosítványt? Tudják-e a számítógépes rendszerből, hogy nekem már van-e jogsim?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 06:32
1/7 anonim válasza:
már bocs, de ha egyszer megszerezted a jogsit akkor mire vagy még kíváncsi?
2/7 A kérdező kommentje:
Csupán a Csigavér autós iskolát szeretném próbára tenni, hogy mennyit kell "letejelnem" ahhoz, hogy meglegyen a jogsi még úgyis, hogy 10 éves tapasztalattal rendelkezem. /Lehet, hogy hülyén hangzik, bár biztos.. de erre vagyok kíváncsi!/
2010. dec. 1. 07:31
3/7 anonim válasza:
Az országos nyilvántartásban "összefutnak" az adatok.
Gondolom arra kellene, hogy ha a rendőr elveszi a jogsit, akkor legyen helyette másik.
4/7 Kriszti83 válasza:
A központi számítógépes rendszer kidobja, hogy van jogsid.
5/7 anonim válasza:
szerintem a tanfolyamot elvégezheted, csak vizsgázni nem fogsz
6/7 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki ott dolgozik. 5-10 már elég. Persze ha valaki menthetetlen akkor az sem jön be. Te úgy mész oda, hogy vagy sikerül vagy nem, míg az oktató már napokkal ezelőtt tudja, hogy mi fog történni (melyik vizsgabiztoshoz kerültél). NEM ÍROM AZT, hogy érthető, de amit fizetést kapnak, az még az üzemanyagra sem elég, főleg teherautóknál, buszoknál ahol a parkolást is nekik kell megoldani (20-50 ezer havonta). A rendszerrel van a baj. És amíg mindenki hozzájuk megy, mert olcsók, addig virágoznak, és egyre több iskolájuk lesz, és lassan az egész országban csak ők oktatnak, és senki nem fog tudni vezetni (max. ha magadtól tanulsz meg) Nézd meg mennyit fizetsz be, és hány órát (NEM 20-30 perc 1 óra) vezetsz le!
7/7 anonim válasza:
Akkor inkább fizess be egy szegény rokont vagy jó barátot. Amire kíváncsi vagy, úgyis megtudhatod, és lesz egy örök életre felejthetetlen jó cselekedeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!