Hogy tudom megszivatni azokat, akiknek nincs elsőbbsége, de lefékeztet téged? Tudtok ajánlani valamit?
Mondta, az oktatóm, hogy ne keménykedjek, mert egyszer szembe találom magam wgy még keményebb emberrel, aki megrángat de fel megy bennem a pumpa mert 4. ember csinálta már velem a következőt :
Állnak autók az út szélén kis utca, de széles csak ha parkolnak a szélén nem félsz el, át kell menned az ő felére.
Megyek, meg láta taxis, hogy egyszerre érünk oda neki kellene megállni, mert annal van elsőbbsége akinek nincs akadály az oldalán, és indexel, és bejön lazán elém, én meg satuzhattam!
Már 4. Autós csinálta ezt velem!
Nagyon felidegesit! Mintha állnáo a sorba és valaki beállna eléd!
Hogy lehet ezeket megszivatni?
Gondolom nem jó ötlet bele csapodni, össze törik az én autóm is.
De azt lehet, hogy maradok, elé gurulok és nem hagyom tovább menni? És mutogatok, hogy "tolass csak vissza öreg! :)" és állok vele szemben!
Vagy van más ötletetek?
18f
nem lehet hogy a tapasztalat miatt meri megcsinálni?
ha éreznéd az autót akkor nem férnél el mellette?
itt sok utca van ahol végig parkolnak, de 2 személyautó még pont elfér egymás mellett
sztem utolsoba is van igazsag, nekem nagy autom van, megis egyut tudok elni a forgalommal, foleg kamionoknak szoktam is segiteni, mert nekik nem olyan 1xu.
nalunk most fel van turva a fout, detto ez a hejzet, latom tokol lasit, mert azt se tudja h kocsit vezet, en se varok, vicces h volt akit lattam lealt az utrol, a szembe mi sorunk meg szepen ment, persze nem engedtek ki, ha vki enyire nincs tisztaba...
es nem hiszem h te a nagy tapasztalatoddal ne tokolnel.
amugy 10 ev szinte napi vezetes mellett, ha ilyeneken porognek, mar psichiatrian lennek.
nem te voltal aki majm beszabalyozza ha vki palyan 130 felett mer menni?
h te direkt nem mesz le, ekte az a stilusod.
‘’ De azt lehet, hogy maradok, elé gurulok és nem hagyom tovább
menni?‘’
ezzel ha feltartasz 1 forgalmas utat, meg a mogotted levo is ellened fog alni, mivel te alod el az utat, mert nem volt 3mp ed, elengedni, de elalni az utat percekre az mar megy...
ja es sosem tudod ki ul a masik volannal!
Ha van 5 másodperced, akkor elengeded, és ezt máskor kölcsönösen vissza fogod kapni. Lehet hogy fékezni se kell, csak leveszed a gázról a lábad, villantasz hogy mehet és ennyi.
Ne haragudj meg, de ha egy ilyenen felhúzod magad, akkor nem neked való a vezetés, mert ha mindenen felhúznád magad, a hét végére már a gumiszoba falát ütnéd..
Sok a paraszt az utakon ez tény, de ne gyarapítsd a számukat.
És forgalomban nem az "erősebb kutya baszik"-elv minősül, hanem hogy kölcsönösen segítsük egymást.
Szóval nem megfélemlítjük, vagy az édesanyját emlegetjük az ősi foglalkozással egy mondatban, vagy ha valaki ki akar fordulni elénk, akkor nem rágyorsítunk vagy ledudáljuk a haját. Akkor is ha te egy 2 tonnás döggel, a másik meg egy Ticoval vagy Smarttal próbál eljutni a céljához.
Harkonnennel egyet értek.
Kicsit furcsa lenne, hogy hirtelen négy hülyével találkoztál össze. Inkább az lehet a gond, hogy hiányzik még a dinamikus vezetés, és nem bírják megvárni, míg átcsorogsz járőrtempóban.
Udvariasan kell vezetni, inkább villants neki egyet, hogy menjen, te tanulóként úgysem sietsz sehova, és az oktatód is inkább ezt értékelné. Arról nem is beszélve, hogy már 1 udvarias vezető is számít a magyar közlekedésben, mert sok kicsi, sokra megy. A megítélése sokat változna a közlekedéskultúrának.
Szóval inkább engedd el a másikat, vagy a gyalogost a zebra előtt, és akkor nem kell törnöd a fejed a bosszún sem. Egyébként engem azt tölt el a legjobb érzéssel, mikor egy Schumacher2 jön mögöttem, én pedig szabályosan megállok, átengedni a gyalogost. Ő pedig kormolja a kályhacsövet a tuningladáján, mert ki.aszottul siet a következő feszítőkörére a tuc-tuc zenéjével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!