Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet megszivatni/beszó...

Hogyan lehet megszivatni/beszólni a jegyszedőknek? (busz, metro stb. )

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Sokféleképp lehet, sehogyan sem kellene.

A Pillangó utcánál szoktam felszállni a metróra és mindig nézem szegény ellenőröket, ott állják végig a munkaidejüket esőben, hóban, szélben (mivel az a tető sz*rt sem ér). Én sajnálom őket, olyanok, mint a fázós kis verebek az orrukra húzott sállal, sapkával. Miért kellene beszólni nekik?

(persze gondolom, az is számít, hogy mindig veszek bérletet, ezért nem kell menekülnöm előlük)

2010. márc. 15. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Amikor azt mondja, hogy "jegyeket, bérleteket", akkor mondhatod neki, hogy "vegyél magadnak", "kösz, nem kell, nekem is van", vagy "anyád tudja, hogy kéregetsz?".
2010. márc. 15. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha pókerarc vagy, akkor amikor mondja a szövegét nézz a szemébe, és ne szólj/csinálj semmit. Vagy van a belgának egy száma, azt töltsd mobilra (ha nem tudod mit akar az élet tőled)-->ez egy részlet, keress rá, mikor látod h jön kezd el lejátszani.
2010. márc. 15. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
2010. márc. 15. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
odamész és lek@rva anyázod, ha már ez kell a lelki orgazmusodhoz. de mi értelme van? szegény szerencsétlen ember, ez is egy meló amit meg kel lcsinálni. nem talált jobb állást, elment hát ide, lószar pénzér. gondolod hogy ez az álmuk hogy jegyeket nézzenek? nem volt jobb meló, elment hát ide. te is az állás árnyoldala vagy. feltételezem nem van bérleted.. ez kb úgy nézki, hogy bemész a közértbe, felkapod a kiló kenyeret, mész ki, és mikor szólnak h mit cisnálsz, te közlöd h te neked jogaid vannak, és nem érhed hozzád, és különbenis szétvered a fejét, és meglépsz a kenyérrel. hogy 200 ft vagy 900 ft a kenyér tökmind1. mér kéne beszólni neki? neked attól jobb? mér kell tahónak lenni az emberekkel szemben? köszönj neki inkább, vagy vegyél bérletet...
2010. márc. 21. 21:56
 6/8 anonim válasza:
Igen 21:56osnak nagyon igaza van. Akkor am szted nekik is meg kéne mondjuk téged szivatni, mert nem tetszik nekik pl a te munkád??? Ezt hogyan gondoltad???!!!
2010. márc. 22. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:

-.-'....

képzeld nekem van bérletem....és szerinted oknélkül akarom megszivatni ? -.-.....

2010. márc. 22. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem irtad, hogy lenne okod, igy a legvalószinűbb dolgot feltételeztem.
2010. márc. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!