Amikor a jogosítványt csináltátok, veletek hogyan bántak az oktatók, és próbáltak titeket megszivatni?
Csak azért kérdezem,mert nemsokára megyek én is jogsira :)
19/f
Az oktató nem próbál megszívatni. Ha igen akkor cserélni kell.
B kategóriánál az oktatóm leb@szott ha elcseszem velemit, ha nagyon akkor meg kiabált is :D De a közelben neki volt a legjobb a statisztikája a sikeres vizsgázókból.
Vizsgabiztos meg meg akart engem buktatni. Majd 1 óra alatt bejártuk az összes szívatós helyet amit ismert. De hála annak hogy az oktató jól "belémverte" amit kelletett nem bírt velem a vizsgabiztos.
A kategóriánál meg azon kívül hogy kb minden kanyar után szólt hogy kapcsoljam ki az indexet semmi gond nem volt :D (mondjuk nyilván az is közrejátszott hogy akkor már 2,5 éves B-s jogsival levezettem pár km-t)
Vizsgabiztos is jófej volt ott, 25 perces kör azt viszonlátás :)
Köszönöm nektek a válaszokat, segítettek :)
Szép estét nektek!
szívatások vannak sajnos kevés a jó oktató! :(
Engem például ugy szívetott hogy a népligetbe be mentünk és írogatni kelett müszaki sz@rságokat..
Tehát tolta halasztotta az időt addig sem megy az üzemanyag..
Meg meg is akart buktatni és huzta a vizsgát is mondta venni kell még pótórákat stb..
De le is cseréltem hamar! :)
Ha érdekel és Budapesti vagy tudok nagyon korrekt oktatót aki nem fog megszívatni és teljesen korrekt!
Nála csináltam az összes A ketegóriáimat és a B t ! :)
Igazság szerint kidfogtam még nagyon jó oktatókat annó C+D+E kategóriánál de azok már nyugdíjasok lettek idővel! :))
Kitartást és tesség oda figyelni! :-)
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!