Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy tudom megszivatni azokat,...

Hogy tudom megszivatni azokat, akiknek nincs elsőbbsége, de lefékeztet téged? Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Mondta, az oktatóm, hogy ne keménykedjek, mert egyszer szembe találom magam wgy még keményebb emberrel, aki megrángat de fel megy bennem a pumpa mert 4. ember csinálta már velem a következőt :

Állnak autók az út szélén kis utca, de széles csak ha parkolnak a szélén nem félsz el, át kell menned az ő felére.

Megyek, meg láta taxis, hogy egyszerre érünk oda neki kellene megállni, mert annal van elsőbbsége akinek nincs akadály az oldalán, és indexel, és bejön lazán elém, én meg satuzhattam!

Már 4. Autós csinálta ezt velem!

Nagyon felidegesit! Mintha állnáo a sorba és valaki beállna eléd!

Hogy lehet ezeket megszivatni?

Gondolom nem jó ötlet bele csapodni, össze törik az én autóm is.

De azt lehet, hogy maradok, elé gurulok és nem hagyom tovább menni? És mutogatok, hogy "tolass csak vissza öreg! :)" és állok vele szemben!

Vagy van más ötletetek?

18f

2014. jún. 21. 20:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, egy ideig még nem kapsz jogosítványt!!!!!
2014. jún. 21. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet ilyesmivel játszani, csak ha egy hozzád hasonlóan érzelmileg labilis egyén lesz (aki még erősebb is nálad) akkor pár fogad bánja majd. Megéri?

Amúgy gondolom nem rég van jogsid és tökölsz, ezért vágnak be eléd. Határozottan kell menni, akkor nincs ilyen gond.

2014. jún. 21. 20:21
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
18 évesen már ilyen idegbajosan vezetsz? Mi lesz veled később? Némi odafigyeléssel és egy kis előzékenységgel, hidd el , nyugodtabb lesz az életed!
2014. jún. 21. 20:28
 4/15 A kérdező kommentje:

gen, lehet ilyesmivel játszani, csak ha egy hozzád hasonlóan érzelmileg labilis egyén lesz (aki még erősebb is nálad) akkor pár fogad bánja majd. Megéri? "

Még ő állna feljebb?

Persze! Gondolom a mozdony vezetőt is megfejelné ha a tilos jelzésen rá menne a sínekre!

2014. jún. 21. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen, 22 évnyi (jobbára) balesetmentes közlekedéssel a hátam mögött azt mondom, hogy nyugi. Ne idegeskedj, mert nem éri meg. Hagyd, hadd menjen a dolgára, hadd rohanjon, hadd stresszeljen, hadd kapjon infarktust 38 évesen. Te pedig ne idegeld magad, mert nem éri meg.
2014. jún. 21. 20:39
 6/15 Dörmögő ***** válasza:
2014. jún. 21. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:

A fentiekhez már csak azt tudom hozzátenni, hogy bizonyára a "hatalmas rutinod" (irónia) miatt érzed úgy,hogy túl közel voltak! Majd pár év múlva már nem rugdosod a féket feleslegesen, csak leemeled a lábad a gázpedálról és lazán beengeded a másikat.

"Gondolom nem jó ötlet bele csapodni, össze törik az én autóm is."

Ez csak egy dolog, de te leszel a hibás a balesetért, mert nem követtél el mindent a kivédésére, és ebben benne van a fékezés is!

:)

Még egy okosság a közlekedés világából:

"Annak van elsőbbsége akinek megadják!"

Egyébként pedig nem kell mindig ragaszkodni az elsőbbségedhez, szokás szerint az szokott ilyen helyen először átmenni aki előbb odaér, lehet hogy máskor meg te leszel az akit így fognak elengedni!

2014. jún. 21. 20:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Van más ötletem, vegyél vissza a nagy arcodból. Türelem, higgadtság és udvariasság és kevesebb hasonló helyzetet fogsz bevonzani plusz időben odaérsz mindenhova. Pont ilyen forrófejű voltam mint te. 2x tetőre is raktam a kocsimat. Azóta közel 1 milliót vezettem balesetmentesen. Ha nem tanulsz akkor majd az élet megtanít a normális viselkedésre :)

Szóval nyugi van. Sok sikert.!

2014. jún. 21. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Alapszabály, hogy magabiztosan menjél. Másik kérdésnél is megírtam annó, hogy sima swift-el tanultam vezeti és nem ugráltak nagyon ki elém, mert látták, hogy egyenletesen haladok.

Idiótákkal meg mindig találkozni fogsz, nincs értelme stresszelni, anyázol a bajszod alatt, vagy max kiröhögöd magadban, hogy hova siet. ennyi. Nem éri meg nagyon idegeskedni miattuk.

Általában amúgy messziről látszik, hogy kinek viszket a segge és esélyes, hogy eléd fog ugrani. Az ilyen embereket pedig jobb magunk előtt és nem magunk mögött tudni.

Taxisokkal pedig fölösleges vetekedni, csak reménykedj, hogy lesz busz sáv ahol elhúzhatnak.

A tolass vissza öreg téma akkor nyerő ha tudod, hogy jó erőben vagy, vagy te is gázfegyverrel jársz-kelsz mint pl én. (csak én egy békés ember vagyok, eljátszom sokszor a provokálás gondolatával, de jobban jár az ember ha önvédelemre rendezkedik be)

Tehát, nyugi...

2014. jún. 21. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a gépjárművezetésre tökéletesen alkalmatlan személyiség főbb ismérveit. Remélem, soha nem kapsz jogsit.
2014. jún. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!