Vezetésnél tudtad alkalmazni azonnal amit a KRESZ-nél megtanultál?
Ott lesz melletted az oktató, nem kell rögtön mindent tudnod. Nekem először meg kellett szoknom az autót, az autó irányítását és utána tudtam rendesen odafigyelni a táblákra, lámpa nélküli kereszteződésekre.
De eleve úgy tanultunk, hogy először az oktató mondta, hogy ez vagy az a hely miért kritikus, mire kell figyelni, hova nézzek először. Utána kellett csak magamtól figyelni mindenre.
Nekem az első pár órán nem kellett, mivel forgalomtól elzárt helyen mentünk, se tábla se autó. Amikor már valamennyire megszoktam utána mentem forgalomba, 2 dolog volta amire nagyon figyeltem, a táblák és az elsőbbségadás, a többit az oktató mondta útközben.
A KRESZ-tanfolyam szerintem sokat nem ér a vezetés gyakorlati szempontjából tanulás közben, főleg az elején, mivel az lesz a legkisebb gondod hogy ilyeneken gondolkodj.
engem első órán kivitt egy bevásárló központ parkolójába onnan vissza már én vezettem a 10. óráig nemis mondta hogy nézzem a táblákat csak mindig nézzek be a jobbkezes utcába ha néztem a táblát ügyes voltam ha nem akkor sem baj de a tükrökbe és csak 15. óra körül kezdtem aktívan nézni viszont mivel mindent külön tanított meg az összes nagyon jól megmaradt nemis volt vele gond a vizsgán
vizsgára már most egy jó tanács menyj úgy vizsgára,hogy úgyis megbuksz azért meg kár izgulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!