Kikerülheted, ha nem jönnek szemből, és mivel nem férsz el, ezért átmész a záróvonalon. 1-2 perc nagyon sok idő a forgalomban, addig nem kell ott állnod. Persze, ha épp indulna a busz, akkor ki kell engedni.
2014. márc. 3. 19:09
2/18 anonim válasza:
Ahol záróvonal van a buszmegálló mellett, annak oka van.
A többit gondolom kitalálod.
2014. márc. 3. 19:17
3/18 anonim válasza:
nem szabad, bár én is csinálom
ilyenkor általában kint van az előzni tilos tábla is, viszont van olyan, hogy nem egy teljes buszöböl van, csak pont egy akkora, hogy óvatosan a busz és a záróvonal között elférek
ilyenkor mi van? (tábla kint, tilos előzni)
2014. márc. 3. 19:31
4/18 anonim válasza:
Ha szemből jó vagy akkor mehetsz nyugodtan. A felfestés az egy dolog, ha az aszfalt engedi akkor usgyi neki. Ez olyan mint romániában a kétsávos körforgalom. Reggel 7 óra körüli csúcs, én több mint 24 órája talpon, előtte meg levezettem 500km-t mire odaértem. Az, hogy a kétsávos körforgalomban 3 autó volt egymás mellett, meg a robogó előzte "rázókövön", na az tette be a kaput aznapra. Persze helyileg elfértek, az aszfalt engedte, szóval uzsgyi neki, gondolta a dácsiás.
2014. márc. 3. 19:34
5/18 anonim válasza:
Tilos, szóval ha oktatóval vagy, és esetleg még vizsgázol is éppen, akkor inkább tartsd be a szabályokat!
De elárulom én is, hogy sem én sem sokan mások nem szokták megvárni.
2014. márc. 3. 19:55
6/18 anonim válasza:
A műszaki hibás autó mellett ha elmész az kikerülés, a busz viszont elsőbbséget élvez.
2014. márc. 3. 20:24
7/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha a záróvonal mellett, a feléd eső oldalon szaggatott vonal is van. Ha csak záróvonalat látsz, vagy olyan vonalkombinációt, ahol a záróvonal esik feléd, a szaggatott a túloldalon, akkor tilos átlépni. Ha a busz ott tíz percig áll, akkor neked is addig kell várakoznod.
2014. márc. 3. 21:06
8/18 anonim válasza:
Nem véletlenül van ott a záróvonal!
A busz előtti TAKARÁSBAN átszaladó gyalogosokat, meg pont elütitek!!
Majd kipihenitek magatokat a sitten!!
2014. márc. 3. 22:18
9/18 anonim válasza:
Aki leszavazott, az megindokolhatná.
2014. márc. 3. 22:21
10/18 anonim válasza:
bobtom nevű felhasználó válasza:
Aki leszavazott, az megindokolhatná.
Jelen.
Én egy féliget nyomtam, mert ha a továbbhaladást ellehetetlinítő akadályba ütközünk, óvatosan át szabad lépni a záróvonalat.
A busznak meg semmi köze a kérdéshez, noha szerepel benne ez a szó. Nem azért nem szabad a buszt megkerülni, mert az egy busz, hanem azért mert semmit nem szabad az előbb említettet kivéve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!