Miért szeretnek sokan terepjáróval az embere fenekébe jönni és fél méter követési távolágot tartani? Előzni meg nem akarnak!
Pedig nyomon neki rendesen, nem vagyok csiga!
Igaz, szoktak minden féle autóval mögöttem szorosan jönni, de terepjáróval az iegesítőbb!
Miért szeretnek a nyakamra jönni, és nem előzni meg? Azt hiszik, hogy majd ha satuznom kell, a terepjáró megáll 5 centin belül? Vagy miből gondolja sok terepjárós, hogy a nyakamra jön, és szinte a gallytörővel tolná a rendszámtáblám?
3-mas
Azért nagyjából mindegy, mert egyiknek sem lenne jó vége, ha letolna az útról. Bár a Patrol át is mászna rajtam, annyi a különbség :D
Egy utolsó pillanatban kikerült kellő méretű kátyú csodákat tesz. Azért a SUV futómű sem csodaszer...
Bár ehhez az kell, hogy feletted már ne lásson el.
Én egy Pajero és egy Hilux büszke tulajdonosa vagyok.:)
Én nem így megyek. Akkor megyek a seggébe, ha nem akar menni, és feltartja a forgalmat, de tényleg csak akkor. Az okosabbja felfogja hogy miért van 2 tonna vas a seggében, és normális tempóra kapcsol. Ha meg végképp reménytelen, akkor előzésnél azért 2 tonna csak 2 tonna, kell a lendület, meg a szélárnyék se rossz ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!