Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért kell a kuplungot benyomn...

Miért kell a kuplungot benyomni amikor elforgatjuk a kocsikulcsot?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 07:46
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Persze, ne vezessek, mert ha beülök egy számomra teljesen ismeretlen autóba, akkor ránézésből rögtön tudjam, melyik sebességben van? Viccesek vagytok :)

Mert persze minden egyes típusban teljesen ugyanott van elhelyezve a váltókar, ugyanakkorák a sebességek közötti "folyosók", ugyanolyan hosszú a váltókar, stb. Nyilván saját autóban fél pillanat alatt felméred a dolgot.

Szerintem nem kell visszaadnom a jogsimat, csak mert így szoktam meg ismeretlen autónál az indulást:

Beülök, biztonsági öv beköt, fék + kuplung benyom, beindítom az autót. Ezután még mindig benyomott kuplungnál váltót megmozgatom, ha érzem nincs üresben kiveszem üresbe, egyest megkeresem, és szétnézés után már indulok is.

2014. febr. 15. 10:19
 42/46 A kérdező kommentje:
Így van! nem tudhatja mindenki az anyja hasában a vezetést,egyszer azt is meg kell tanulni.csak vkinek nehezebben megy. de ez sztem az oktaton is mulik.
2014. febr. 15. 11:40
 43/46 anonim ***** válasza:
nem irtal vissza, kerdezo. :/
2014. febr. 16. 06:52
 44/46 A kérdező kommentje:

kedves 37-es válaszadó! Én is gyalogos vagyok,nekem sem érdekem h örültek vezessenek az utón.

Utolsó: Mi volt a kérdés?

2014. febr. 16. 12:39
 45/46 anonim ***** válasza:

Csönd legyen már.

Téma lezárva, autó elindult! Csitt!:P

2014. febr. 16. 16:42
 46/46 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű kérdésből milyen vihar kavarodik. :)
2014. febr. 17. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!