Miért kell a kuplungot benyomni amikor elforgatjuk a kocsikulcsot?
Persze, ne vezessek, mert ha beülök egy számomra teljesen ismeretlen autóba, akkor ránézésből rögtön tudjam, melyik sebességben van? Viccesek vagytok :)
Mert persze minden egyes típusban teljesen ugyanott van elhelyezve a váltókar, ugyanakkorák a sebességek közötti "folyosók", ugyanolyan hosszú a váltókar, stb. Nyilván saját autóban fél pillanat alatt felméred a dolgot.
Szerintem nem kell visszaadnom a jogsimat, csak mert így szoktam meg ismeretlen autónál az indulást:
Beülök, biztonsági öv beköt, fék + kuplung benyom, beindítom az autót. Ezután még mindig benyomott kuplungnál váltót megmozgatom, ha érzem nincs üresben kiveszem üresbe, egyest megkeresem, és szétnézés után már indulok is.
kedves 37-es válaszadó! Én is gyalogos vagyok,nekem sem érdekem h örültek vezessenek az utón.
Utolsó: Mi volt a kérdés?
Csönd legyen már.
Téma lezárva, autó elindult! Csitt!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!